سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
«فرزندان انقلاب» با نگاه به شهرآفتاب می‌آیند/ ارایه «نویسنده، نقد، فرهنگ» در نمایشگاه کتاب

فرید مرادی، پژوهشگر حوزه نشر از ارایه سه اثر چاپ نخست حوزه تاریخ و فرهنگ انتشارات نگاه در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب خبر داد.

فرید مرادی، کارشناس کتاب انتشارات نگاه درباره کتاب‌های عرضه‌شده در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: کتاب «فرزندان انقلاب» تالیف رابرت جیلدیا با ترجمه اکبر معصوم‌بیگی و «نویسنده، نقد، فرهنگ» نوشته جورج لوکاچ ترجمه معصوم‌بیگی، مجموعه مقاله تونی جات با نام «بار مسئولیت: بلوم، کامو، آرون و قرن بیستم فرانسه» ترجمه فرزام امین‌صالحی برخی آثار ارائه شده در نمایشگاه کتاب هستند.

وی در معروفی «فرزندان انقلاب» اظهار کرد: فرانسه سده نوزدهم یکی از سرمشق‌های بزرگ و فراگیر فرهنگی در سراسر جهان است، با ادبیات، فلسفه، هنر، شعر و فناوری مدرن و درخشانی که چشم جهانیان را خیره کرده است. اما فرانسه سرزمین انقلاب و شوریدن بر ستم و نامردمی، سرزمین هرج و مرج‌های سیاسی و اجتماعی نیز هست و هر نسل از فرزندان انقلاب بزرگ فرانسه دستخوش جنگ‌ها، انقلاب‌ها و وحشت‌های خاص خود بوده است.

پژوهشگر حوزه نشر ادامه داد: تاریخ نومایه و درخشان رابرت جیلدیا گستره گوناگون و پهناوری را در برمی‌گیرد. از انقلابیون جان بر کف، سرباز و کشیش و دهقان و… تا چهره‌های ادبی تابناک. آنچه که کار این تاریخ‌دان نوآور را برجسته می‌کند کاوش و باریک‌سنجی دقیق در زمانه‌ای پرجوش و خروش و در حال دگرگونی درنگ‌ناپذیر و پی جویی در همه جنبه‌های زندگی مردمانی است که در هر شرایطی بر حق آزاد زیستن خود پا می‌فشارند و در راه آزادی از فدا کردن جان خود دریغ ندارند.

وی بیان کرد: سه ترانه «پاییز سال بعد» سروده رستاک حلاج، «دنیای این روزهای من» سروده روزبه زمانی و «پاکت بی‌تمبر و تاریخ» سروده زویا ذاکاریان، مجموعه شعر مسعود احمدی با نام «در زیر پوست انگشت‌های دست چپم»، کتاب کرونولوژی شعر حجم با نام «شاعران حجم، شاعران دیگر» گردآوری حنیف خورشیدی و جلد پایانی چهارگانه یوکو یومی‌شیما «معبد سپیده‌دم» و رمان صباح‌الدین‌علی، نویسنده ترک که 162 بار تجدید چاپ شده با عنوان «مادونایی با پالتو پوست» برگردان مهلا منصوری سایر کتاب‌های غرفه انتشارات نگاه در نمایشگاه کتاب را تشکیل می‌دهند.

مرادی افزود: اشعار شارل بودلر «گل‌های دوزخی» ترجمه نیما زاغیان، مجموعه داستان طنز «می‌خواهم خنده بمانم» از ناصر وحدتی، «53 ترانه عاشقانه» سروده شمس لنگرودی، یک مجموعه شعر از علی باباچاهی با عنوان «آدم‌ها در غروب اسم ندارند»، سه فیلمنامه سینمایی طنز از ابراهیم رها «گیج»، «زشت» و «بد» برخی دیگر از عناوینی هستند که عرضه خواهد شد.
 
پژوهشگر حوزه نشر با اشاره به برخی کتاب‌های تجدید چاپ شده در حوزه تاریخ عنوان کرد: چاپ نهم «تاریخ ایران باستان» تالیف حسن پیرنیا، چاپ هشتم «تاریخ مشروطه» از احمد کسروی، «ایران در زمان ساسانیان» تالیف آرتور کریستین سن، «زندگی کوروش» از گزنفون برگردان ابوالحسن تهامی، «زندگی شاه عباس اول» تالیف نصرالله فلسفی، «تاریخ مغول» اثر عباس اقبال، «تاریخ سخت‌کشی» از عباسغلی غفاری‌فرد، «تاریخ ایران قبل از اسلام، بعد از اسلام و عصر پهلوی» تالیف مشترک حسن پیرنیا، عباس اقبال و پرویز بابایی و «تاریخ سرزمین ایران» از عباس پرویز نیز به علاقه‌مندان ارائه می‌شود.

مرادی گفت: کتاب «تاریخ طبرستان، زیدیان علوی در طبرستان» نیز در حال آماده‌سازی است که فکر نمی‌کنم به نمایشگاه کتاب برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها