مدیر مسئول انتشارات کتاب تارا مطرح کرد
مخاطبان واقعی کتاب مشتاق حضور در شهر آفتاب هستند/ انتشارات تارا با 61 عنوان کتاب میزبان کودکان است
عباس رمضانی، مدیر مسئول انتشارات کتاب تارا معتقد است مخاطبان و علاقهمندان واقعی کتاب، مشتاق حضور در نمایشگاه کتاب هستند و انگیزه لازم برای طی مسافت طولانی را دارند.
عباس رمضانی توضیح داد: میزان فروش کتاب ما در سال قبل که غرفه اختصاصی برای انتشارات داشتیم نسبت به قبل از آن که به صورت مشترک با ناشران دیگر در نمایشگاه شرکت میکردیم، خیلی بیشتر بود. به نظر میرسد این موضوع به دلیل داشتن فضای اختصاصی و مناسبتری بود که در اختیار داشتیم. طبیعتا ناشر با برخورداری از این امکان میتواند آثار خود را بهتر به مخاطبان معرفی کند.
وی در ادامه سخنانش به محل برگزاری نمایشگاه کتاب امسال اشاره کرد و گفت: انتقال محل برگزاری نمایشگاه کتاب به شهر آفتاب تجربه جدیدی است. البته استقبال و اقبال مردم به نمایشگاه بیست و نهم که در شهر آفتاب برگزار میشود، فقط به محل برگزاری و فاصله آن تا شهر مربوط نمیشود، بلکه عوامل مؤثر دیگری چون انگیزه، علاقه و خواست مردم برای رفتن به جایی که قرار است بزرگترین و مهمترین رخداد فرهنگی کشور در آن رقم زده شود، نباید دست کم گرفت. کسی که قلبش برای کتاب و مطالعه و یادگیری میتپد، نباید بگذارد موضوعی مثل فاصله نمایشگاه تا شهر، او را از شرکت در این رویداد بزرگ فرهنگی باز دارد. کار بزرگی در شهر آفتاب انجام شده که در جای خود قابل تقدیر است و طبیعی است که هر کار بزرگی ممکن است در کنار صدها خوبی، چند ضعف هم داشته باشد که به مرور زمان برطرف میشود.
به گفته مدیر انتشارات کتاب تارا، پرداختن منظم و دقیق به وسایلی که برای تردد مردم در نظر گرفته شده، فضاهایی که برای استراحت و رفع خستگی کوتاه مراجعین پیشبینی شده، اطلاعرسانی درست و به موقع، تحقق وعدهها، سرویسهای بهداشتی، مسیرهایی که مردم در داخل سالنها و... با آنها مواجه میشوند، توجه به سالمندان و جانبازان و ایجاد تسهیلات مناسب برای آنان، تابلوهای راهنمایی داخل مجموعه، برخورد مناسب مسئولان، تمیزی همه محوطهها، نظارت بر کیفیت و کمیت و قیمتهای محصولاتی که بوفهها عرضه میکنند، نظارت بر کرایه وسایل نقلیهای که مخاطبان نمایشگاه را جابهجا میکنند و دهها عامل دیگر، زمینهساز استقبال از شهر آفتاب و نمایشگاه کتاب و هر نمایشگاهی است که در آن مکان شکل میگیرد.
رمضانی درباره حضور در بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: سال قبل با حدود 40 عنوان کتاب کودک و نوجوان در نمایشگاه کتاب حضور داشتیم، که ازاین تعداد 17 عنوان چاپ نخست، 14 عنوان چاپ سالهای قبل و 9 عنوان هم تجدید چاپی بود.
این ناشر کودک و نوجوان ادامه داد: امسال هم با 61 عنوان کتاب به بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خواهیم رفت که 21 عنوان آن چاپ نخست است. از این تعداد 10 عنوان مجموعه داستانهای «همراه با قرآن»، ویژه کودکان و 11 عنوان هم برای نوجوانان است.
رمضانی درباره آثار جدید انتشارات تارا توضیح داد: مجموعه داستانهای همراه با قرآن نوشته عباس رمضانی، مجموعهای 20 جلدی است که 10 جلد آن در سال 1395 چاپ شده و 10 جلد بعدی آن هم در تابستان امسال منتشر میشود. این کتابها در قطع خشتی و به صورت رنگی چاپ شده و هرکدام از داستانها به استناد یک آیه قرآن نوشته شده است. برخی از عنوانهای این مجموعه عبارتاند از «دستی که پیامبر (ص) بالا برد»، «توطئهای که شکست خورد»، «فقیری که ثروتمند شد»،«به سوی مسجدالحرام برگرد»، «شما آمین بگویید»، «انگشتری که به مرد فقیر رسید» و «چراغی که روشن شد». همچنین «مبینا دختری در بهشت» نوشته روح الله درویشی، «پرواز کبوتر» از زهرا پورقربان»، «لاک پشتها هم میتوانند پرواز کنند» نوشته ابراهیم اکبرزاده و مجموعه پنج جلدی «همراه با تاریخ» از عباس رمضانی نیز از دیگر آثاری هستند که در نمایشگاه کتاب امسال عرضه میکنیم.
نظر شما