شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳
کتاب «مدیریت اسوه، نظام واره فرهنگی جامعه» رونمایی شد/ اگر مدیریت اسوه را تعریف نکنیم به جای ما آن را تعریف می‌کنند

کتاب «مدیریت اسوه، نظام واره فرهنگی جامعه» نوشته محمود صلاحی رونمایی شد. به گفته مولف این اثر، باید جریانی از تولید کتاب با موضوع مدیریت اسوه به وجود بیاید چراکه اگر مدیریت اسوه را تعریف نکنیم به جای ما مدیریت اسوه را تعریف می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آیین رونمایی از کتاب «مدیریت اسوه، نظام واره فرهنگی جامعه» نوشته محمود صلاحی امروز شنبه (18 اردیبهشت‌ماه) با حضور حجت‌الاسلام حسن ناصری‌پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و جمعی از مدیران و فعالان فرهنگی در سرای اهل‌قلم بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.
 
صلاحی با بیان اینکه حدود 14 سال است که پژوهش روی موضوع مدیریت اسوه را آغاز کرده گفت: از سال 79 به همراه یک گروه پژوهشی کار استخراج مبانی اسلامی در مدیریت اسوه را آغاز کردیم چرا که اصل اسلام مدیریت اسوه است و ما نباید مدیریت‌های غربی را بپذیریم. اگر ما نتوانیم مدیریت اسوه را تعریف کنیم به جای ما مدیریت اسوه را تعریف می‌کنند.
 
وی ادامه داد: اسلام دو بحث تاسیسی و امضایی دارد و در بحث مدیریت اسوه برخی مباحث را تاسیس و برخی را تایید کرده است. بنابراین متون قوی و غنی در اسلام وجود دارد که باید استخراج شده و در قالب کتاب منتشر شود.
 
صلاحی تاکید کرد: آثاری که بسیار خوب نوشته و چاپ شده می‌تواند زینت کتابخانه‌ها شود. باید بدانیم که اجرای بدون علم و دانش خسارت‌های زیادی دارد و ما هرچه انجام بدهیم با نقطه مطلوب فاصله داریم. در اسلام مبانی و ایده‌‌‌های زیبایی وجود دارد که می‌تواند تبدیل به کتاب و زینت‌ کتابخانه‌ها می‌شود.
 
صلاحی با اشاره به تاسیس اندیشکده مدیریت اسوه گفت: تمام محققان و پژوهشگرانی که در این حوزه می‌توانند قلم بزنند با مراجعه به این اندیشکده امکان چاپ آثارشان را خواهند داشت. امروز 37 سال از تاسیس نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان عالی‌ترین مرجع جهان اسلام می‌گذرد و ما باید مبانی برای مدیریت در این حوزه داشته باشیم و تنها به حرف زدن اکتفا نکنیم. محققان باید در این حوزه نظریه‌پردازی کرده و مبانی خود را اثبات کنند.
 
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در ادامه با بیان اینکه باید مبانی اسلامی مدیریت اسوه استخراج شود یادآور شد: قرائت خشک و خالی و قرآن دردی از جامعه ما دوا نمی‌کند و قرآن باید وارد متن زندگی شود. بنابراین با هدایت اندیشکده مدیریت اسوه باید جریانی از کتاب‌ها در این حوزه شکل بگیرد.
 
وی در بخش پایانی سخنانش تاکید کرد: امروز شمارگان کتاب‌های مدیریت اسوه باید افزایش یابد و شمارگان 500 نسخه‌ای و هزارتایی مناسب کشور اسلامی نیست. نقادان نیز می‌توانند فعالیت‌های اندیشکده مدیریت اسوه را نقد کرده و ما را در بهبود شرایط یاری دهند.

در پایان این مراسم از کتاب «مدیریت اسوه، نظام واره فرهنگی جامع» رونمایی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها