مصطفی نوری، پژوهشگر حوزه تاریخ معاصر درباره بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: باید بگویم قطعا مکان نمایشگاه در شهرآفتاب بسیار بهتر از مصلی است. اگرچه کمبودهایی وجود دارد که امیدواریم در سالهای آینده برطرف شود.
وی افزود: هنگام بازدید از غرفههای سالن ناشران عمومی نیز احساس کردم هم هوا خنکتر و هم فضا برای تردد بیشتر است. در حالی که در مصلی اینگونه نبود فضا فشردهتر و گرمای زیاد باعث میشد که غرفهها را به طور کامل نبینم و یا چندین مرتبه برای پیدا کردن کتابهای موردنظرم به نمایشگاه بیایم. با همه این تفاصیل باید بگویم قطعا مکان نمایشگاه در شهرآفتاب بسیار بهتر از مصلی است. اگرچه کمبودهایی وجود دارد که امیدواریم در سالهای آینده برطرف شود.
پژوهشگر حوزه تاریخ ادامه داد: کتابهای عرضه شده در حوزه تاریخ را که نگاه میکردم آثار جدید خوبی را در میان آنها دیدم از جمله یکی از کتابهای بسیار خوب، کتاب «اصلاحات ارضی» اثر آن لمبتون که نشر امیرکبیر منتشر کرده و مولف در زمان این رویداد در ایران حضور داشته و کتاب حاصل پژوهش و تحقیق میدانی لمبتون است که اگرچه سالها پیش تالیف شده اما تا کنون به فارسی ترجمه نشده بود.
نوری اظهار کرد: برخی کتابهایی که پژوهشکده تاریخ اسلام منتشر کرده، کتابهای بسیار خوبی است که تعدادی از آنها مانند «تاریخنگری و تاریخنگاری» و «جغرافیا و تاریخ» و چند اثر دیگر را خریداری کردم و بعضی از کتابهای نشر نی از جمله کتاب «هویت ایرانی از باستان پایان پهلوی» را نیز به فهرست خریدم اضافه کردم، زیرا به فهرست مطالب اثر که نگاه کردم به نظرم رسید که کتاب جالبی است. در همین راستا نیز کتاب تجدید چاپ شده «روانشناسی هویت ایرانی» از انتشارات علمی و فرهنگی نیز اثر درخوری است که به مباحث هویت میپردازد.
نظر شما