مراسم جشن امضای کتاب «دفترچه خاطرات بچه لاغرمردنی» برگزار شد
طائب: چشمانداز خوبی برای شهر آفتاب پیشبینی میکنم/ استقبال کودکان و نوجوانان از «بچه دیو»
محسن طائب، مدیر انتشارات پیدایش میزان استقبال و مراجعه مردم به بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه امسال نخستین سالی است که نمایشگاه کتاب در این مکان برگزار میشود و از لحاظ امکانات نمایشگاهی و رفاهی کمبودهایی وجود دارد، میزان استقبال مردم بیش از حد تصور بوده است و چشمانداز خوبی را برای شهر آفتاب پیشبینی میکنم.
محسن طائب، مدیر انتشارات پیدایش، درباره تعداد عناوینی که از سوی نشر پیدایش در نمایشگاه کتاب عرضه شده است، گفت: امسال با 800 عنوان کتاب به نمایشگاه آمدیم که از این تعداد 93 عنوان چاپ نخست، 65 درصد تالیفی و 35 درصد ترجمه است.
وی مجموعه 6 جلدی «بچه دیو» اثر محمود مزینانی، مجموعه 10 جلدی «قصههای جورواجور» تالیف طاهره خردور، «ترانههای شعر و شکر»، سروده 10 شاعر و تصویرگری 10 تصویرگر که مجموعه 10 جلدی است، مجموعه 6 جلدی «فرهنگ تصویری قرآن»، مجموعه 5 جلدی «داستان کودک»، مجموعه «کودک فیلسوف» و 5 جلد رمان کودک را از جمله آثاری برشمرد که برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.
طائب همچنین کتاب «نهنگ تاریک» از سعید بردستانی، «گهواره مردگان» از مهدی بهرامی و «سالهای گور» از علیرضا رحیمینژاد را از پرفروشهای بخش بزرگسال انتشارات پیدایش و مجموعه «دفترچه خاطرات بچه لاغرمردنی» نوشته جف کینی، ترجمه نسرین مهاجرانی، مجموعه «ترس و لرز» نوشته آر.ال.استاین، ترجمه شهره نورصالحی و مجموعه 4 جلدی «دانش ترسناک» از محمود مزینانی را ازجمله پرفروشهای بخش کودکونوجوان معرفی کرد.
طراحی شهر آفتاب بر اساس استانداردهای نمایشگاهی است
مدیر انتشارات پیدایش در ادامه سخنانش از اینکه نمایشگاه کتاب بالاخره توانست بعد از گذشت چندین سال، جای مستقلی پیدا کند ابراز خوشحالی کرد و گفت: شهر آفتاب از نظر ساختار معماری و طراحی، تناسب زیادی با نیازهای نمایشگاهی دارد.
وی ادامه داد: مساله این است که هنوز بسیاری از بخشهای آن آماده نشده است و فقط سازههای سهقلو تا حد زیادی تکمیل شده و سالنهای کودک و نوجوان و انتشارات دانشگاهی که زیر چادر قرار دارند شرایط مناسبی ندارند. با توجه به مطلوببودن این مکان شایسته است شهرداری فازهای دیگر این پروژه را نیز راهاندازی کند تا مشکلات حل شود و در سال آینده شاهد برگزاری نمایشگاه کتاب با امکانات مناسبتری باشیم.
طائب همچنین به مساله رفت و آمد اشاره کرد و گفت: با اینکه راه دور است اما به لحاظ اینکه نمایشگاه جای ثابتی پیدا کرده ما راضی هستیم. با اینکه در طول هفته کمتر با ترافیک مواجه میشویم اما عمده ترافیک شهر آفتاب در آخر هفتهها به دلیل وجود سازههای عوارضی در اتوبان است که بهتر است به جای دیگری منتقل شود، تا ترافیک کمتر شود. همچنین بهتر است تعداد ونها و اتوبوسها برای سهولت تردد مردم در نمایشگاه افزایش یابد. گرمای چادرها به دلیل نبودن شبکههای خنککننده مناسب بسیار آزاردهنده است و باید مسئولان تلاش کنند هرچه سریعتر این زیرساختها فراهم شود.
مدیر انتشارات پیدایش در ادامه میزان استقبال و مراجعه مردم به بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه امسال نخستین سالی است که نمایشگاه کتاب در این مکان برگزار میشود و از لحاظ امکانات نمایشگاهی و رفاهی کمبودهایی وجود دارد، اما با این حال، میزان استقبال مردم بیش از حد تصور بوده است و بر این اساس چشمانداز خوبی را برای شهر آفتاب پیشبینی میکنم.
«دفترچه خاطرات بچه لاغرمردنی» جنبه سرگرمی دارد
نسرین مهاجرانی نیز به ارائه توضیحاتی درباره کتاب «دفترچه خاطرات بچه لاغرمردنی» پرداخت و گفت: تابهحال 9 جلد از این مجموعه منتشر شده است و در حال حاضر مشغول نوشتن جلد دهم آن هستم. این مجموعه داستانی طنز درباره خاطرات یک پسر بچه است که اتفاقات طنزی برایش رخ میدهد. این مجموعه برای بچهها بیشتر جنبه سرگرمی دارد و به دلیل استقبال بسیار زیاد بچهها از آن جشن امضای این کتاب را در پیدایش برگزار کردیم.
نظر شما