سفیر ژاپن در دیدار با سیدعباس صالحی، رئیس نمایشگاه کتاب تهران، این نمایشگاه را یکی از بزرگترین نمایشگاههای فرهنگی جهان عنوان کرد و گفت: بسیار تمایل داریم در نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده به عنوان میهمان ویژه حضور داشته باشیم.
وی ادامه داد: مردم ژاپن با کتابهای شعر ایران آشنایی دارند و به عنوان مثال کتاب شاهنامه سالها پیش به ژاپنی ترجمه شده و من نیز این کتاب را خواندهام و بسیار از آن لذت بردم.
کوبایاشی با بیان اینکه جای ادبیات معاصر در میان کتابهای ترجمه شده ژاپنی خالی است، گفت: اشعار بسیار خوبی از شاعران و نویسندگان معاصر ایرانی منتشر شده است که جا خالی ترجمه آنها به زبانهای دیگر از جمله زبان ژاپنی به شدت احساس میشود، امیدواریم در تعاملات فرهنگی بتوانیم راهکاری برای آن پیدا کنیم.
وی افزود: برگزاری جلسات مشترک بین نویسندگان و شاعران ایرانی و ژاپنی همچنین اعزام گروههای فرهنگی و هنری به دو کشور برای گسترش تعاملات در این حوزه نیز از دیگر ضروریات این حوزه به شمار میآید.
در ادامه این جلسه عباس صالحی رئیس نمایشگاه کتاب نیز پس از ارایه آماری درباره نمایشگاه کتاب تهران درباره راهکارهای افزایش تعاملات فرهنگی بین ایران و ژاپن تاکید و خواستار ترجمه آثار برجسته ایرانی به ژاپنی و ژاپنی به ایرانی شد.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار میشود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
نظر شما