واکنش نماینده مجلس به جمعآوری «کتابخانه ویژه نمایندگان»
جلودارزاده: فضای فرهنگی مجلس باید تقویت شود نه جمعآوری!/ نمایندگان برای قانونگذاری به پشتوانههای علمی نیاز دارند
سهیلا جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: من همواره از مجلس ششم بر تقویت فضای فرهنگی در مجلس تأکید داشتم، اما اوضاع هر دوره نسبت به دوره قبل نامناسبتر میشد؛ بهخصوص با شرایطی که در ورودی شمالی مجلس حاکم شد، این محل را کاملا به یک مکان غیرفرهنگی تبدیل کرده و جمعآوری «کتابخانه ویژه نمایندگان» در این دوره نیز این روند را کامل میکند.
سهیلا جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار «ایبنا» در اینباره عنوان کرد: وجود کتابخانهای در دسترس که بتواند اطلاعات لازم را در موضوعات مختلف در دستور کار مجلس، در اختیار نمایندگان قرار دهد، یکی از لازمههای کار قانونگذاری است که همه کشورهای دنیا برای پارلمانهای خود پیشبینی چنین کتابخانهای را کردهاند.
وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی دارای یکی از کتابخانههای قدیمی کشور است، افزود: متأسفانه به دلیل مشغله فراوان نمایندگان، بعُد مسافت و عدم دسترسی سریع به منابع مورد نیاز، این کتابخانه مورد رجوع و استفاده نمایندگان نیست، بهطوریکه در طول 10 سالی که بهعنوان نماینده مردم در مجلس فعالیت میکردم، شاید دو بار آنهم به دعوت مسئولان به آنجا رفتهام!
جلودارزاده با اشاره به تشکیل «کتابخانه ویژه نمایندگان» در دوره هفتم مجلس ادامه داد: همین موضوع باعث شد تا نیاز به محلی برای ارائه خدماتی برای تأمین نیازهای اطلاعاتی، علمی و پژوهشی نمایندگان احساس شود که در نهایت با راهاندازی «کتابخانه ویژه نمایندگان» این امر محقق شد و روزانه تعداد بسیاری از نمایندگان و مشاوران برای رفع نیازهای خود در حوزههای مختلف به این کتابخانه مراجعه میکردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات کتاب و کتابخوانی در کشور موضوع «دسترسی به کتاب» بوده که دقیقا همین موضوع برای نمایندگان نیز صادق است و وجود چنین کتابخانهای در کنار صحن مجلس توانست پای نمایندگان را به کتابخانه و استفاده هرچه بیشتر از اسناد و منابع مکتوب، برای محکمتر کردن پشتوانههای اطلاعاتی خود، باز کند.
وی با تأکید بر تقویت فضای فرهنگی مجلس گفت: در شرایطی که انتظار میرفت این کتابخانه تقویت شود و حتی بخشی برای فروش کتاب و بخشی دیگر برای جستجوی اطلاعات در فضای مجازی هم در کنار صحن برای نمایندگان ایجاد شود، شاهد جمعآوری این کتابخانه و سایر دفاتر حاضر در کنار صحن بودیم!
جلودارزاده جمعآوری این کتابخانه را اتفاقی ناخوشایند برای مجلس دانست و افزود: من همواره از مجلس ششم بر تقویت فضای فرهنگی در مجلس تأکید داشتم، اما اوضاع هر دوره نسبت به دوره قبل نا مناسبتر میشد؛ بهخصوص با شرایطی که در ورودی شمالی مجلس حاکم شد، این محل را کاملا به یک مکان غیرفرهنگی تبدیل کرده و جمعآوری «کتابخانه ویژه نمایندگان» در این دوره نیز این روند را کامل میکند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: گاهی اوقات در و دیوار و تزئینات، به یک مکان هویت میدهد، چه برسد به ایجاد مکانهایی که فعالیتهای کاربردی علمی و فرهنگی دارد. اگر واقعا فضای جانبی صحن مجلس به یک فضای فرهنگی سازنده تبدیل شود، بدون شک در بهرهوری و کارآمدی مجلس موثر خواهد بود. بهخصوص در این دوره که مطالبات مردم از مجلس بسیار زیاد است، نمایندگان باید برای قانونگذاری پشتوانه اطلاعاتی محکم و در دسترسی داشته باشند.
نظر شما