هفتمین شماره ماهنامه «فرفره» ویژه مهرماه 95 منتشر و در کتابفروشیها و کیوسکها توزیع شد.
«مدرسه رفتن زوری است» عنوان سرمقاله این شماره از نشریه است که به موضوع باز شدن مدارس و پایان تعطیلات تابستانی و اوقات فراغت دانشآموزان میپردازد که با اینکه کاری است که ممکن است زوری باشد اما خوب است؛ مانند پول درآوردن و شارژ کردن دستگاه الکترونیکی.
«چجور مجور» کمیکاستریپی است که در هر شماره این ماهنامه با زبان طنز به طرح مصادیق آداب معاشرت و مهارتهای اجتماعی میپردازد که «مدرسه رفتنهای اینجوری» موضوع این شماره به قلم علیاکبر زینالعابدین و تصویرگری وحید آرمون است. در پایان این کمیک استریپ از مخاطبان خواسته شده یک فریم مشابه فریمهای همین مطلب برای «فرفره» بنویسند و نقاشی کنند و جایزه بگیرند.
گفتوگوی تصویری و بامزه با گروه نمایش – نقالی «ساراگل» از استان البرز درباره شیطنتها، تمرینها، مسایل زندگی و اهدافشان با عنوان «ما این نیستیم» که به همت سمیرا رستگارپور و عکاسی فرهاد سلیمانی در هفتمین شماره «فرفره» درج شده است.
قسمت دوم داستان «علی مصری» از مجموعه «زیباترین داستانهای هزار و یک شب» از دیگر مطالب خواندنی هفتمین شماره «فرفره» است که در بخشی از آن میخوانیم: «علی مصری رفت سراغ خانهها و کاروانسراهایی که پدرش به ارث گذاشته بود. آنها را هم فروخت و خرج میهمانیها و پذیرایی از دوستانش کرد. وقتی پول آنها هم تمام شد، فکر کرد حالا تنها چیزی که دارد خانهای است که با زنش در آن زندگی میکند...»
ماجراهای اختراعها و اکتشافهای لئونارد در قالب کمیکاستریپ، اثری از تورک و دگروت با ترجمهای از شکیبا رستمآبادی است که عنوان آن «لئونارد ستارهشناس» است.
کمیکاستریپ فانتزی «آدلی نرمال»درباره دختری نصف جادوگر و نصف معمولی است. در این قسمت آدلی نرمال که در شهر خیالی فیگنیشن به مدرسه رفته بود، با موجودات و اتفاقهای عجیب و غیبی مواجه شد. او در مدرسه دوستهایی پیدا کرد اما گروهی هم با او دشمنی کردند...»
«فرفره» ماهنامه کمیکاستریپ و داستانهای مصور است که اول هرماه با هدف آشنایی با مهارتهای اجتماعی و اقتصادی، برای کودکان 8 تا 12 ساله منتشر میشود. علاقهمندان میتوانند این شماره از نشریه را با قیمت 6 هزار تومان خریداری کنند.
نظر شما