یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶
کتاب‌های برتر عرصه موسیقی معرفی شدند

جشن هفدهمین سال تاسیس خانه موسیقی ایران، با معرفی آثار مکتوب برتر در زمینه موسیقی که در دو سال گذشته به چاپ رسیده‌اند، در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در جشن هفدهمین سال تاسیس خانه موسیقی ایران که شنبه شب(10 مهر ماه) با حضور نخبگان حوزه فرهنگ و موسیقی در تالار وحدت برگزار  شد، کتاب‌های برتر موسیقی منتشر شده در دو سال گذشته، معرفی و از خالقان این آثار تجلیل شد.

موسسه خانه کتاب در بخش تهیه آثار و داوری آن‌ها با خانه موسیقی ایران همکاری داشت.

پس از جلسات متعدد داوری این آثار در بخش‌های پژوهشی، تالیف، ‌ترجمه و متون آموزش، در دو گروه «برگزیده» یا «شایسته تقدیر» مورد تشویق قرار گرفتند.

مسعود شعاری، بهداد بابایی، آروین صداقت کیش و آذر هاشمی جوایز این بخش را به برگزیدگان اهدا کردند.
 
برگزیدگان آثار پژوهشی مکتوب درباره موسیقی

در بخش پژوهشی رتبه اول برای نگارش «جشن موسیقی در فرهنگ‌های شهری تهران» به ساسان فاطمی و برای تألیف «پنجره‌ای با شیشه‌های کوچک رنگی» به سینا صدقی رسید که هر دو کتاب‌هایشان را از سوی نشر ماهور روانه بازار کتاب کرده بودند.

رتبه دوم برای نگارش «تا بردمیدن گل‌ها» به محمدرضا فیاض رسید که کتابش را از سوی نشر سوره مهر وارد بازار نشر کرده بود.

رتبه سوم این بخش به فرهود صفرزاده رسید که کتاب « باد خزان - درباره غلامحسین درویش» را از سوی نشر فنجان منتشر کرده بود.

«۱۰ قطعه آنالیز» نوشته حمید مرادیان از سوی نشر هم‌آواز، «عجملر» نوشته آرش محافظ از سوی نشر ماهور و «بنیاد ترانه» نوشته علی کمارجی از سوی نشر تیماژ نیز در بخش پژوهشی لوح تقدیر دریافت کردند.

برگزیدگان آثار مکتوب ترجمه‌شده در زمینه موسیقی

در بخش ترجمه، حسین یاسینی که کتاب «پدیدارشناسی موسیقی» را ترجمه کرده و آن را از سوی نشر ققنوس روانه بازار کرده است به رتبه نخست نایل شد.

سید عبدالله انوار مترجم کتاب «علم جوامع موسیقی» که اثرش را از سوی بنیاد علمی فرهنگی بوعلی سینا به بازار کتاب عرضه کرده، به رتبه دوم رسید و مسعود ابراهیمی با ترجمه که «مبانی آهنگسازی» که آن را از سوی نشر هم‌آواز روانه بازار کرده، به‌عنوان سوم دست‌یافت.

برگزیدگان آثار آموزشی مکتوب درباره موسیقی

در بخش آثار آموزشی در زمینه موسیقی با نظر هیئت‌ داوران هیچ کتابی به‌عنوان برگزیده نرسید، اما «ضرب آوا» به قلم حمید قنبری که از سوی  نشر ماهور منتشر شده، «ضربی‌های حبیب سماعی» به قلم شهاب منا که از سوی نشر خنیاگر روانه بازار کتاب شده  و «ضربی‌های علی‌اکبر شهنازی» نوشته حسین مهرانی که نشر ماهور آن‌را به بازار کتاب آورده است، موردتقدیر قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها