یکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
فعالیت پژوهشگاه میراث فرهنگی افزایش یافته است/ حمایت از ناشران کتاب‌های میراث فرهنگی

محمد مرتضایی، معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی با اشاره به ارتقای 60 درصدی فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه تصریح کرد: در 6 ماه نخست امسال،97 مقاله تهیه شده که تاکنون سابقه نداشته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، محمد مرتضایی طی سخنانی در هفته پژوهش، این هفته را فرصتی برای ارزیابی فعالیت‌های انجام شده، بررسی نقاط قوت و ضعف و تلاش برای گسترش نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف دانست.

معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: هفته پژوهش فرصتی است برای تجلیل از پژوهشگرانی که فعالیت‌های علمی آنها باعث اعتلای موسسه آن‌ها شده است.

مرتضایی با اشاره به اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در سال‌های 84 و 85 جزو 10 پژوهشگاه برتر کشور بود تصریح کرد: با مسائل و مشکلاتی که در دولت‌های پیشین برای پژوهشگاه پیش آمد طبق رتبه‌بندی وزارت علوم این نهاد به رتبه d تنزل پیدا کرده بود که خوشبختانه با فعالیت‌های خوبی که صورت گرفت این مقام در سال 93به رتبه b ارتقا یافت.

وی با بیان اینکه در گذشته پژوهشگاه تنها دو نشریه با عناوین «اثر» و «نامه پژوهشگاه» داشت، گفت: در حال حاضر پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، 12نشریه دارد یعنی هر یک از پژوهشکده‌ها دارای یک یا دو نشریه هستند و در تلاشیم این نشریات را در سامانه وزارت علوم بارگذاری کرده و درجه علمی پژوهشی آن‌ها را دریافت کنیم.

معاون پژوهشی پژوهشگاه با اشاره به ارتقای 60 درصدی فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه تصریح کرد: در 6 ماه نخست امسال،97 مقاله تهیه شده که تاکنون سابقه نداشته است.

مرتضایی با اشاره به رویکرد پژوهشگاه در سال پژوهشی آینده تصریح کرد: توسعه فعالیت‌های میدانی پژوهش‌محور، تهیه اطلس‌ها، انتشارات، گسترش همکاری با مراکز پژوهشی داخلی و خارجی در اولویت برنامه های پژوهشگاه قرار دارد.



چاپ 48 عنوان کتاب در پژوهشگاه

ملیحه مهدی‌آبادی، رییس مرکز اسناد و کتابخانه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری دیگر سخنران این نشست گفت: پژوهشگاه در 2 حوزه، چاپ و انتشارات و حمایت از ناشران کتاب‌هایی که در حوزه میراث فرهنگی چاپ شده است، فعالیت می‌کند.

وی گفت: در مجموع 48 عنوان کتاب در حوزه‌های باستان‌شناسی، مردم‌شناسی، حفاظت و مرمت‌، ابنیه و بافت، گردشگری، هنری مربوط به میراث فرهنگی و... توسط پژوهشگاه به چاپ رسیده است.

مهدی‌آبادی افزود :همچنین دو نشریه «اثر» و «کندوج» امسال توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری به چاپ رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه حمایت 20 عنوان کتاب با هزینه 40 میلیون تومان از حمایت مالی پژوهشگاه بهره‌مند شده‌اند بیشترین عنوان کتاب‌های چاپ شده در پژوهشگاه را به ترتیب در حوزه مردم‌شناسی، باستان‌شناسی، حفاظت و مرمت و ابنیه و بافت و زبان و گویش عنوان کرد.

مهدی‌آبادی با بیان اینکه هم اکنون سه جلد کتاب زیر چاپ قرار دارد از روسای پژوهشکده‌های پژوهشگاه خواست نتیجه فعالیت‌های جدید پژوهشگران را در اختیار واحد انتشارات قرار دهند تا بتوان با چاپ کتاب‌های بیشتر تا آخر امسال فعالیت‌های این مرکز را گسترش داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها