چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
خاطرات شفاهی از «انقلاب رنگ‌ها» در آخرین شماره «فکه»

بخشی از آخرین شماره نشریه «فکه» به کتاب «انقلاب رنگ‌ها» نوشته حسن سلطانی پرداخته است. این کتاب خاطرات شفاهی «علیرضا خالقی» از انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) شماره یکصد و شصت و پنجم از ماهنامه «فکه» به مدیر مسئولی و سردبیری علی حسین‌پور منتشر شد. در این شماره محمد مهدی، فتح‌الله نادعلی، نرگس صفری، زهره علی‌عسگری، محمد گرشاسبی، انوشه میرمرعشی، فاطمه دوست‌کامی، سید علی اکبر مصطفی، سیده زینب سید احمدی و لیلا عابدی همکاری داشته‌اند.

در مطلع این شماره از «فکه» بخشی از پیام تسلیت مقام معظم رهبری برای ارتحال حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آمده است. در این پیام می‌خوانیم: «با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی‌شناسم که تجربه‌ای مشترک و چنین دراز مدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ‌ساز به یاد داشته باشم. اکنون این مبارز کهنسال در محضر محاسبه‌ی الهی با پرونده‌ای مشحون از تلاش و فعالیت گوناگون قرار دارد و این سرنوشت همه ما مسئولان جمهوری اسلامی است. غفران و رحمت و عفو الهی را برای وی از صمیم قلب تمنا می‌کنم و به همسر گرامی و فرزندان و برادران و دیگر بازماندگان ایشان تسلیت عرض می‌کنم.»

«4 دهه با انقلاب»، «خرگوش کوچک بیچاره»، «چون نگین انگشتری»، «شهدا و مبارزان دربار پهلوی»، «هر که عاشق شد مرا»، «حماسه حلب»، «دلم شهادت می‌خواهد»، «یک عملیات خاص» و «مشهد به رنگ انقلاب» عنوان مطالب این شماره از «فکه» است.

در بخش «مشهد به رنگ انقلاب» این نشریه یادداشت کوتاهی از علیرضا خالقی، راوی کتاب «انقلاب رنگ‌ها»، خالق نقاشی‌ها و پارچه‌نوشته‌های انقلابی شهر مشهد آمده است. در بخشی از این یادداشت می‌خوانیم: «شاخص‌ترین تفاوت هنر قبل و بعد از انقلاب، در مقوله ارزش‌های دینی و مبارزاتی مردم است. هنر، قبل از انقلاب در خدمت فرهنگ ابتذال غربی و آمال و آرزو‌های  غرب‌گرایانه قرار داشت و اگر جرقه‌ای هم در مسیر هنر ارزش‌های دینی زده می‌شد، به ندرت و به دور از چشمان ظالمان بی‌هویت بود. آغاز مبارزات مردمی نویدی بود بر ارایه هنر‌های ارزشی و مبارزاتی علیه ظلم و ستم. امروزه، هنرمندان با فراغ بال و به دور از هرگونه ترس و واهمه در مسیر خط سرخ شهادت گام بر می‌دارند و علیه استکبار جهانی فریاد می‌زنند.»

یکصد و شصت و پنجمین شماره نشریه «فکه» به بهای 40‌هزار ریال، قطع رقعی و 62 صفحه چهار رنگ بر گیشه مطبوعات نشست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها