جهانگیریان همچنین درباره وجود نوعی رابطه عاشقانه در کتابش خطاب به نوجوانان پرسشگر نیز یادآور شد: متاسفانه به مفهوم عشق در کتابهای نوجوان کمتر پرداخته شده و من هم تلاش کردم تا در این کتاب، عشق مقدس، درست و پاک را به گونهای نشان دهم که خواننده از آن لذت ببرد.
عبدالرحیم سیفی، مدیرکل کانون پرورش فکری استان گلستان نیز در این برنامه، از کتاب سایه هیولا به عنوان رمانی بومی و ایرانی نام برد و از تلاشهای نویسنده به واسطه پرداختن به ببر باشکوه ایرانی و پارک ملی گلستان به منزله زیباترین منطقه حفاظت شده ایران در قالب رمان قدردانی کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری گلستان دعوت از نویسندگان و شاعران حوزه کودک و نوجوان در قالب برنامه «هر فصل یک اثر و یک نویسنده» را از جمله برنامههای کانون پرورش فکری گلستان برشمرد و افزود: برگزاری برنامه دوپنجره و دیدار اعضا با پدیدآورندگان آثار، علاوه بر آشنایی نویسندگان با نیازهای اساسی مخاطبان، بستر مناسب را برای تقویت نگاه اعضا نسبت به تولید یک اثر ادبی و تعامل و هم اندیشی تخصصی آنها با صاحبان آثار را فراهم میسازد.
سیفی در این نشست اظهار امیدواری کرد تا کودکان و نوجوانان به عنوان سفیران محیط زیست با خواندن کتاب سایه هیولا، بتوانند بیش از پیش با جایگاه محیط بانان پرتلاش آشنا شده و خود نیز در حفاظت از طبیعت سرسبز و گونههای جانوری نقش مفید و موثر ایفا کنند.
نظر شما