یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
دایره‌المعارف جامع دو جلدی آشپزی ایرانی فردا رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از دایره‌المعارف جامع دو جلدی آشپزی ایرانی تحت عنوان «از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) آیین رونمایی از دایره‌المعارف جامع دو جلدی آشپزی ایرانی تحت عنوان «از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان» حاوی 642 دستور غذایی اصیل از زمان مادها تا امروز است، سی دی آموزشی تصویری مرحله به مرحله نیز گنجانده شده است.

این کتاب حاصل بخشی از 37 سال تلاش ساناز مینایی است که به همراه تمام دستورات غذایی آشپزی به روایت ساناز سانیا، روی اصول صحیح پخت و ایجاد طعم‌های منحصر به فرد تمرکز کرده است؛ بخشی که باعث می‌شود دستپخت مخاطبان و کاربران توصیه‌های این کتاب متفاوت شود.


آموزش دقیق بر پایه راز و رمزهای آشپزی و این که هر دستوری که سایر اقوام با شیوه‌های مختلف آن را تهیه می‌کنند در این مجموعه گردآوری شده است؛ از دیگر مزایای این کتاب جامع در حوزه آشپزی است که انتشار آن در بازار کتاب احساس می‌شد.

این مجموعه دو جلدی با صفحه گلاسه است و تمامی دستورات آن دارای عکس‌های رنگی است و با چاپ و صحافی نفیس منتشر شده است. در انتشار این کتاب گروهی مشتمل بر ده‌ها آشپز و تحت نظارت کامل ساناز مینایی، مبادرت به گردآوری این مجموعه کرده‌اند.

آیین رونمایی از این کتاب دوشنبه 16 اسفند از 
ساعت 15 تا 17 در سرای محله باغ فردوس به نشانی ولیعصر نرسیده به تجریش، جنب پمپ بنزین باغ فردوس برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها