چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
آغاز داوری یازدهمین دوره رقابت  دین‌پژوهان

مرحله نخست بررسی و داوری آثار پژوهشی و پایان‌نامه‌های رشته‌های علوم اسلامی در فرایند بررسی و ارزیابی و انتخاب کمیته داوری یازدهمین آیین معرفی و تجلیل دین‌پژوهان برگزیده کشور قرار گرفت و مهلت دریافت آثار نیز تا شروع مرحله دوم داوری تمدید شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)  آیت پیمان، دبیر شورای دین‌پژوهان با اعلام این خبر گفت: یازدهمین آیین انتخاب، معرفی و تجلیل پژوهش‌های برتر دینی و پژوهشگران برگزیده و پیشکسوتان دین‌پژوهی، به منظور حمایت از پژوهش‌های دینی و توسعه و غنی‌سازی و ترویج دین پژوهی، از سوی شورای دین‌پژوهان کشور در آغاز سال تحصیلی حوزه در قم برگزار می‌شود.
 
وی افزود: مرحله نخست بررسی و داوری آثار پژوهشی و پایان‌نامه‌های رشته‌های علوم اسلامی در فرایند بررسی و ارزیابی و انتخاب کمیته داوری قرار گرفته و مهلت دریافت آثار نیز تا شروع مرحله دوم داوری تمدید شده است.
 
دبیر شورای دین‌پژوهان اظهار کرد: آثار پژوهشی ارسالی به دبیرخانه براساس تعریف شورای علمی باید دارای ویژگی‌هایی از قبیل نوآوری علمی، روشمندبودن، پاسخگو بودن به سوالات نظری و دارای راه‌حل عملی در مسائل علمی، نقادی، ایده‌پردازی و مدل‌سازی باشند. در این دوره، آثار تولید شده در دو ساله اخیر در اولویت انتخاب قرار می‌گیرند و آثار پژوهشی دینی سال‌های قبل در صورت داشتن ویژگی‌های علمی ممتاز مورد داوری قرار خواهند گرفت.
 
پیمان با اشاره به اینکه پایان‌نامه‌های دارای واجد شرایط دکتری و سطح چهار حوزه نیز پذیرفته می‌شوند، ادامه داد: این جشنواره صرفا به آثار چاپ نشده اختصاص دارد و آثار چاپ شده مورد ارزیابی و انتخاب قرار نمی‌گیرند، زیرا آیین معرفی و تجلیل از پژوهش‌های برتر دینی صرفاً به آثار آماده چاپ اختصاص یافته تا پیش از چاپ مورد نقد و بررسی علمی قرار گیرند و محققان نقدهای صاحب‌نظران را قبل از چاپ اعمال نمایند تا موجب تقویت بُعد علمی آثار شود.
 
وی گفت: آثار ارسالی باید در قالب متن صحافی شده نهایی و آماده چاپ و دارای معرفی توصیفی و چکیده به همراه فایل دیجیتال در اسرع وقت به دبیرخانه دین‌پژوهان کشور تحویل داده شوند.
 
 بررسی آثار این آیین در 12 گروه داوری براساس رشته‌های مستقل علوم اسلامی در چند مرحله انجام می‌شود و سپس انتخاب نهایی توسط شورای علمی دین‌پژوهان در بین آثاری که 70 امتیاز از 100 امتیاز ارزیابی را احراز کرده باشند، صورت می‌گیرد.
 
در 10 دوره گذشته برگزاری آیین انتخاب و تجلیل پژوهشگران برتر دینی، 212 اثر پژوهش و پایان‌نامه به‌عنوان برتر و برگزیده جایزه و تقدیرنامه دریافت کرده و به جامعه علمی معرفی شده‌اند و اکثریت این آثار نیز به چاپ رسیده‌اند و از آن‌ها بهره‌برداری مطلوب شده است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.dinpajoohan.com مراجعه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها