سه‌شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵
انتشار دو کتاب درباره صنایع دریایی

انتشارات پیوست دو کتاب در حوزه کشتیرانی و صنایع دریایی به قلم محمدحسین ذوالنوریان به چاپ رساند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) محمدحسین ذوالنوریان دو کتاب درخصوص وضعیت کشتیرانی و صنایع دریایی نوشته است. کتاب«جهان و دریا» و «تجربه دریای مدرن» از سوی انتشارات پیوست بهار امسال روانه کتابفروشی‌ها شد.

جهان و دریا
کشتی‌سازی نقش مهمی در توسعه صنعتی و اقتصادی هر کشور ایفا می‌کند و زمینه‌ای برای رشد صنایع گوناگون است. کتاب«جهان و دریا» از جمله کتاب‌هایی است که آمار ساخت کشتی در کشورهای مختلف و صنعت کشتی‌سازی در جهان و ایران را مورد بررسی قرار داده است.

نویسنده در کتاب«جهان و دریا» تلاش کرده است تا با نگاهی تحلیلی، وضعیت صنایع دریایی را مورد ارزیابی قرار دهد. «شرق آسیا»، «آسیای شمال‌شرقی»، «پرجمعیت‌ترین کشور دنیا» و «جمع‌بندی» عناوین چهار سرفصل این کتاب است.

 در پشت جلد کتاب آمده است:«امروزه چین 34 درصد، کره جنوبی 35 درصد و ژاپن 13 درصد از بازار سفارشات کشتی‌سازی دنیا را در اختیار گرفته‌اند و ترکیه چهارمین کشتی‌ساز دنیاست اما سهم ایران از ساخت کشتی در جهان کمتر از 0.3 درصد است و تنها نیمی از ظرفیت این صنعت استفاده شده است و برای تامین نیاز داخلی ناگزیر از شرکت‌های چینی و کره‌ای سفارش داده می‌شود.

آمارهای به دست آمده از بازدید‌های میدانی کارخانه‌های کشتی‌سازی کشور نشان می‌دهد در چند سال گذشته کارخانه‌ها به طور متوسط 19 فروند شناور با سایز متوسط ساخته و آب‌اندازی کرده‌اند که در مقایسه با سایر کشورهای منطقه بسیار ناچیز و اندک است.»

کتاب«جهان و دریا» در 151 صفحه، به شمارگان یک‌هزار نسخه و به قیمت ده‌هزار تومان از سوی انتشارات پیوست به چاپ رسید.

تجربه دریای مدرن
کتاب«تجربه دریای مدرن» اثری دیگر از محمدحسین ذوالنوریان درباره صنعت کشتی‌سازی و پیشرفت و ورود تکنولوژی نوین در صنایع دریایی است. نویسنده در این کتاب در قالب شش فصل به بیان وضعیت آبهای کشور هند، ویتنام، فیلیپین،سنگاپور، ترکیه و برزیل پرداخته و همچنین وضعیت آبهای ایران را مورد ارزیابی قرار داده است.
عناوین کتاب«تجربه دریای مدرن» عبارتند از«جنوب آسیا»، «جنوب‌شرق آسیا»، «غرب اقیانوس آرام»، «کشور شیر»، «اوراسیا»، «آمریکای جنوبی» است.

در قسمت پیشگفتار کتاب آمده است:«کشور ایران مجموعا دارای 65 فروند شناور فراساحلی با متوسط قدرت متور 3668 اسب بخار و متوسط سال ساخت 1986 است که با این مشخصات در رده 25 از لحاظ تعداد شناور و دارای سهم 65 درصدی از ظرفیت کل است و با توجه به جایگاه ایران در داشتن منابع نفت و گاز قابل تامل است.»

کتاب«تجربه دریای مدرن» در 155 صفحه، به شمارگان یک‌هزار نسخه و به قیمت ده‌هزار تومان از سوی انتشارات پیوست روانه بازار چاپ شد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها