«معنا در تاریخ» اثر کارل لوویت با ترجمه مشترک سعید حاجیناصری و زانیار ابراهیمی کتابی است متفاوت و بسیار پراهمیت که تفاسیر فلسفی با تکیه بر آثار مورخان برجسته مسیحی و باستان ارائه میکند.
پشت جلد کتاب آمده است: «انسان مدرن یک چشم با ایمان میبیند و یک چشم با عقل. از اینروست که دیدگاهش در باب تاریخ، دیدگاهی مغشوش و آشفته است. تاریخ جهان غربی قرنها از منظر مسیحی یا کلاسیک نگریسته میشد؛ از منظر ایمانی ژرف به پادشاهی خداوند یا باور به چرخههای ابدی و تکراری زندگی. با این همه، ذهن نه مسیحی است و نه پاگانی و تفاسیر مدرن از تاریخ ریشهای مسیحی و پیامدی غیرمسیحی دارند.
کارل لوویت(1987- 1973) استاد فلسفه در دانشگاه هایدلبرگ، در شرح این نظریه، با فیلسوفان قرن هجدهم و نوزدهم شروع میکند، فیلسوفانی که به لحاظ تاریخی به ما نزدیکترند و شرحش را تا کتاب مقدس پی میگیرد و از این طریق آثار مورخان برجسته مسیحی و باستان را تحلیل میکند. «معنا در تاریخ» کتابی است متفاوت و بسیار پراهمیت... لوویت استاد تفاسیر فلسفی است و هر یک از فصلهای کوتاه و پرمغزش همچون اثری هنری موزون و هماهنگاند.»
کتاب «معنا در تاریخ» اثر کارل لوویت با ترجمه مشترک سعید حاجیناصری و زانیار ابراهیمی در 397 صفحه از سوی انتشارات علمی و فرهنگی به چاپ رسیده است.
نظر شما