چهارشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲
​نامزدهای جایزه ادبی آسیای جنوبی معرفی شدند

جایزه 25 هزار دلاری آسیای جنوبی که به برترین آثار نویسندگان ملیت‌‌های مختلف تعلق می‌گیرد فهرست 13 نفره نامزدهای 2017 خود را معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، یتو منون، نویسنده و ناشر و رئیس هیئت داوران جایزه آسیای جنوبی فهرست نامزدهای این جایزه‌ی فراملی را معرفی کرد.
 
دیلی استار نوشته است، 13 رمان به عنوان نامزد جایزه ادبی آسیای جنوبی (DSC) در کتاب‌‌فروشی آکسفورد در دهلی نو معرفی شدند.نامزدهای معرفی شده شامل هفت نویسنده هندی، دو نویسنده سریلانکایی، سه پاکستانی و یک نویسنده ایرانی ـ کانادایی هستند.نویسندگان خارج از آسیای جنوبی که در آثارشان به زندگی و فرهنگ منطقه آسیای جنوبی از منظر خارجی پرداخته بودند نیز در این فهرست قرار گرفته‌اند.
 
اعضای 5 نفره هیئت داوران پس از بررسی 60 اثر ارسالی در نهایت به 13 اثر نهایی که معرف بهترین نمونه‌های آثار داستانی آسیای جنوبی هستند دست یافته‌اند.
 
نامزدهای معرفی شده برای این فهرست عبارتند از:
ـ «زندگی کردن» نوشته آنجالی جوزف
ـ «بسته بستی» نوشته انوش ایرانی، نویسنده ایرانی مقیم کانادا
ـ «داستان یک ازدواج مختصر» نوشته آنوک آرادپراگاسام
ـ «مهمل گویی مدام شیاطین» نوشته آشوک فری
ـ «بناهگاه جنوب» نوشته هیرش سونی
ـ «روزانتخاب» نوشته آراویند آدیگا
ـ «انجمن بمب‌‌های کوچک» نوشته کاران ماهاجان
ـ «زهر زندگی» نوشته آر میرا
ـ «کارگر حزب» نوشته عمر شاهید حمید
ـ «تل هیزم» نوشته برومال موروگان
ـ «شب عریض» نوشته سروت حمید
ـ «این بچه‌‌ها» نوشته شهبانو بیلگرامی
ـ «در جنگل شب» نوشته استافن آلتر
 
هیئت داوران بس از بحث و بررسی فهرست نهایی را که متشکل از 5 یا 6 اثر است در 27 سپتامبر در دانشگاه علوم سیاسی و اقتصادی لندن اعلام خواهد کرد و در نهایت در 18 نوامبر برنده نهایی این جایزه در طی مراسمی در فستیوال ادبی داکا اعلام خواهد شد.
 
هئیت داوران امسال این جایزه به غیر از ریتو منون، افردی چون ولنتاین کانینگهام، استاد زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آکسفورد، استیون برنستاین، نمایشنامه‌نویس و سناس والتر، استاد انگلیسی دانشگاه برادنیا سریلانکا است.جایزه ادبی آسیای جنوبی در هفتمین سال برگزاری خود توانسته آثاری از ادبیات آسیای جنوبی را به مخاطبانی بیرون از این منطقه‌ی جغرافیایی در جهان بشناساند.
 
از برندگان قبلی این جایزه می‌‌توان به نویسندگانی چون اچ . ان نقوی از پاکستان، شهان کاروناتالیکا از سریلانکا، جیت تاییل و سیروس می‌ستری از هند و جومپا لاهیری اشاره کرد.سال گذشته آنورادا روی با اثر «خوابیدن بر سیاره مشتری» به عنوان برنده نهایی اعلام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها