سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
انتشار چهار عنوان کتاب در حوزه سبزیجات و گیاهان مغذی

چهار عنوان کتاب با عناوین «سبزیجات»، «دنیای ادویه»، «خواص آجیل‌ها و خشکبار» و«کودهای آلی» از سوی انتشارات امیری به چاپ رسید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) چهار عنوان کتاب در حوزه سبزیجات و گیاهان مغذی با عناوین «سبزیجات»، «دنیای ادویه»، «خواص آجیل‌ها و خشکبار» و «کودهای آلی» منتشر شد.

این چهار عنوان کتاب تالیف نویسندگانی چون محمدمهدی امیری‌خوریه، جهانفر دانشیان، سید آرمان الموتی‌فرد و مرجان مرادسلطان است که از سوی انتشارات امیری به چاپ رسیده‌اند.

سبزیجات
سبزی‌ها به علت داشتن فیبر و کالری پایین، انتخابی عالی برای مصرف انسان‌ها هستند و امروزه با مطالعات فراگیر و تحقیقات، مشخص شده است یک رژیم غذایی سالم و مفید، شامل همه گروه‌های غذایی به خصوص میوه‌ها و سبزیجات است. نوجوان و کودکانی که از کودکی اقدام به مصرف سبزیجات در رژیم غذایی روزانه خود می‌کنند مانع از بروز بیماری‌های بسیاری در سنین بزرگسالی می‌شوند.

کتاب «سبزیجات» توسط محمد‌مهدی امیری‌خوریه، جهانفر دانشیان، سید آرمان الموتی‌فرد و مرجان مرادسلطان تالیف شده است. موضوع این کتاب مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از 50 سبزی و خواص درمانی آن‌ها است.

نویسندگان کتاب «سبزیجات» به تشریح سبزیجات با نگاهی دقیق پرداخته‌اند و منابع متعدد داخلی و خارجی و مزایای مصرف سبزیجات را بررسی کرده‌اند و مطالعات خود را در این کتاب به تصویر کشیده‌اند.

کتاب «سبزیجات» در 275 صفحه، شمارگان یک‌هزار نسخه و به قیمت 11 هزار و 500 تومان از سوی انتشارات امیری به چاپ رسید.

دنیای ادویه
از دیگر کتاب‌های جدید منتشر شده برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته گیاهان دارویی، باغبانی و شیمی گیاهی، کتاب «دنیای ادویه» است. نویسندگان این کتاب محمد‌مهدی امیری‌خوریه، جهانفر دانشیان، سید آرمان الموتی‌فرد و مرجان مرادسلطان تلاش کرده‌اند تا با استفاده از آخرین مطالعات و تحقیقات بین‌المللی این گیاهان مفید را ارزیابی کنند.

مصرف و تولید ادویه‌ها در تمدن‌های باستانی چین، هند، یونان، مصر و روم نقش مهمی داشته است. کتاب «دنیای ادویه» ابتدا به بررسی تاریخچه هر ادویه به شکل مجزا پرداخته و شیوه‌های تولید و نکات درمانی و تغذیه‌ای را تشریح کرده و بیش از چهل گیاه ادویه‌ای و دارویی مورد بررسی دقیق کار‌شناسان قرار گرفته است.

کتاب «دنیای ادویه» در 276 صفحه، شمارگان یک‌هزار نسخه و به قیمت 11 هزار تومان توسط انتشارات امیری روانه بازار نشر شد.

خواص آجیل‌ها و خشکبار
مطالعات نشان داده است که استفاده از آجیل‌ها و خشکبار در رژیم غذایی روزانه منافع زیادی برای افزایش و حفظ سلامتی بدن در انسان دارد. محمدمهدی امیری‌خوریه و سید آرمان الموتی‌فرد(نویسندگان) در این كتاب ابتدا به بررسي تاريخچه هر آجیل به شكل مجزا پرداخته و نكات درماني و تغذيه‌اي را شرح داده‌اند.

این کتاب بيش از بیست و نه نوع آجیل و خشکبار را بررسی کرده‌ است. موضوع کتاب «خواص آجیل و خشکبار» بررسی مورفولوژیک (گیاه‌شناسی) آجیل‌ها و خشکبار به همراه بررسی نکات درمانی و تغذیه‌ای این گیاهان است.

كتاب «خواص آجیل و خشکبار» در 186 صفحه، شمارگان یک‌هزار نسخه و به قیمت 8 هزار تومان از سوی انتشارات امیری به چاپ رسید.
 
کودهای آلی
استفاده از کودهای آلی، قدیمی و گسترده‌ترین راه برای حاصلخیزی خاک‌ها به منظور تولید مواد غذایی در طول تاریخ بشر بوده است. مطالعات امروزه بیان می‌کند که خاک‌های زراعی برای افزایش باروری خود نیاز به استفاده گسترده از مواد و کودهای شیمیایی نداشته و تنها تامین تعادل میکروارگانیسم‌ها در خاک و استفاده از میکروارگانیسم‌ها که سبب قابل استفاده شدن مواد معدنی خاک برای گیاهان می‌شود، کافی بوده و نیازی به استفاده از کودهای شیمیایی نیست.

کتاب «کودهای آلی» از دیگر تالیفات محمدمهدی امیری‌خوریه و سید آرمان الموتی‌فرد است. این کتاب برای علاقه مندان و دانشجویان رشته باغبانی، تغذیه و تمامی گرایش های کشاورزی قابل استفاده است. در کتاب«کودهای آلی» به مزایای استفاده از انواع کودهای آلی و معرفی آنها پرداخته شده است.

کتاب «کودهای آلی» در 186 صفحه، شمارگان یک‌هزار نسخه و به قیمت 10 هزار تومان از سوی انتشارات امیری منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها