رمان «شب ناسور»، اثر ابراهیم حسن بیگی در کتابخانه شقایق نقد و بررسی خواهد شد.
در این نشست قاسمعلی فراست به نقد این اثر خواهد پرداخت.
«شب ناسور» تازهترین رمان ابراهیم حسن بیگی در حوزه داستان انقلاب است، زمان وقوع آن به سالهای قبل از انقلاب و ماههای اول پیروزی انقلاب بازمیگردد. وی پیش از این نیز با «سالهای بنفش» قلم خود را در حوزه داستان انقلاب آزموده بود.
«شب ناسور» روایت جدیدی از یک رویداد است. نویسنده، داستانش را از زبان یک شکنجهگر ساواک به نام «اصغر ضحاک» تعریف میکند. ضحاک یکی از شکنجهگرهای ساواک است که در زندان کمیته مشترک ضد خرابکاری، بازجوی نیروهای انقلابی است. او در جریان آزادسازی زندان کمیته به دست نیروهای انقلابی، فرنچ و لباس زندانیها را بر تن میکند تا به عنوان یک ساواکی شناسایی نشود. از خشم نیروهای انقلاب فرار میکند و زندگیاش در دوران بعد از سقوط پهلوی را آغاز میکند.
در برنامههای قبلی «چهارشنبههای کتاب» آثاری مانند «رزانه دختر گندم» اثر ماناواز الکساندریان، بازنویسی محمدرضا یوسفی برای نوجوانان، «زندان موصل» اثر جواد کاموربخشایش با موضوع ادبیات پایداری و دفاع مقدس، «خانواده آقای چرخشی» اثر طاهره ایبد، «مهمان مامان» و «شما که غریبه نیستید» از هوشنگ مرادی کرمانی و «بصیرت بیهوده» نوشته عبدالمجید ضیایی، «بوی درختان کاج» اثر آزیتا خیری، «یک قل دوقل» از طاهره ایبد، «هندوانه به شرط عشق» نوشته فرهاد حسنزاده، «گرگ و ماه» محمدرضا یوسفی، «شب ناسور» ابراهیم حسن بیگی و «ناز و نیاز در نماز» از اسماعیل منوری لاریجانی معرفی و بررسی شدند.
کتابخانه شقایق در انتهای خیابان شهید ثانی (46 متری نارمک)، نرسیده به پل خاقانی، بوستان شقایق قرار دارد.
نظر شما