دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰
استر هوتزیگ و خانواده‌اش چگونه در سیبری زنده ماندند

استپ بی‌انتها نوشته استر هوتزیگ که به‌تازگی در نشر آفریندگان با ترجمه شهلا طهماسبی منتشر شده است، روایتی مستند از زندگی استر رودمین در سیبری است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درسال 1941، استر رودمین ده سال داشت كه روس ها او و خانواده اش را دستگیر و به سیبری منتقل كردند. این داستان واقعی پنج سال از زندگی آن هاست ، كه در تبعید گذشت. داستان این كه چگونه روحیه شان را حفظ كردند و شجاعت به خرج دادند با این كه پا برهنه و گرسنه بودند.
 كتاب «استپ بی‌انتها»سند زنده ای است از خصوصیت ترمیم پذیری روح انسان و به منزله « سند انسانی برجسته و اثری بزرگ و تاثیر برانگیز كه مدت ها در خاطره هر خواننده ای باقی می ماند» تحسین بر انگیز است. 


استر هوتزیگ، نویسنده آمریکایی لهستانی‌تبار، در سال 1930 در شهر ویلنا در لهستان به دنیا آمد. در سال 1939 و آغاز جنگ جهانی دوم، بخش‌هایی از لهستان بین آلمان و اتحاد جماهیر شوروی تقسیم شد و تحت کنترل روس‌ها درآمد و خانواده او، که جواهرساز و جواهرفروش بودند، کاپیتالیست شناخته و به سیبری در روسیه تبعید شدند. او پس از پایان جنگ به لهستان بازگشت و در 1947 برای ادامه تحصیلات به آمریکا رفت و از کالج هانتر نیویورک فارغ‌التحصیل شد. در 1950 با والتر هوتزیگ، و نوازنده پیانو، ازدواج کرد و چندی بعد به تألیف کتاب برای نوجوانان پرداخت. از جمله آثار او: بیایید بدون پخت‌وپز آشپزی کنیم، زندگی با پدر و مادری که کار می‌کنند: توصیه‌هایی برای برخورد با شرایط روزمره، ثروتمندان، به یاد داشته باشد که کیستی: داستان‌هایی دربارة یهودی‌بودن، هدیه‌ای برای مامان، و تصویری برای مادربزرگ است.

مشهورترین اثر او، استپ بی‌انتها، نامزد دریافت جایزه کتاب ملی برای ادبیات نوجوانان، و هم‌طراز با اثر مشهورِ یادداشت‌های روزانه آن فرانک، یک دختر جوان شناخته شد.

استر هوتزیگ در سال 2009 درگذشت. 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها