کتاب«اختر فیزیک برای افراد بی قرار» آشنایی اساسی با تمام ایدهها وکشفیات عمدهای که محرک درک نوین ما از گیتی هستند را ارائه میدهد.
بسیاری از رسانهها علاقه زیادی به اخبار کیهانشناسی نشان میدهند، ولی این افزایش علاقه احتمالا ناشی از افزایش واقعی مردم برای علم است.
نویسنده در پیشگفتار این کتاب معتقد است: اگر افراد و خوانندگان فرصت ندارند از طریق کلاس درس، کتابهای درسی و یا با فیلمهای مستند با کیهان آشنا شوند ولی در عین حال خواهان آشنایی مختصر ولی معنیدار با این رشته هستند کتاب« اختر فیزیک برای افراد بی قرار» را به آنها پیشنهاد میکنم.
نویسنده در این کتاب آشنایی اساسی با تمام ایدهها وکشفیات عمدهای که محرک درک نوین ما از گیتی هستند را ارائه میدهد. خوانندگان آگاهی فرهنگی قابل توجهی از رشته فیزیک به دست خواهند آورد و شاید هم عطشی برای بیشتر دانستن در فرد ایجاد شود.
«اختر فیزیک برای افراد بی قرار» شامل دوازده فصل با عناوین«بزرگترین داستانی که تا کنون خواندهاید»، «روی زمین همچو آسمانها»، «بگذار نور باشد»، «میان کهکشانها»،«ماده تاریک»، «انرژی تاریک»، «کیهان در جدول»، «درباره گرد بودن»، «نور نامرئی»، «میان سیارهها»، «زمین فراخورشیدی»، «تاملاتی در باب دیدگاه کیهانی» است که با مطالعه هر کدام به شناخت نظریات درباره موضوع خاص خود میانجامد.
درباره نویسنده
نیل دگراس تایسون، استاد فیزیکدان آمریکایی، نویسنده و دانشمند ارتباطات است. از سال ۱۹۹۶، او مدیر کارگردانی فردریک پریس رز استاد دانشگاه هیدن در مرکز رز برای زمین و فضا در شهر نیویورک بودهاست. این مرکز بخشی از موزه تاریخ طبیعی آمریکا است، جایی که تایسون در سال ۱۹۹۷ گروه اخترفیزک را تأسیس کرد و از سال ۲۰۰۳ عضو انجمن تحقیقاتی این بخش بودهاست.
تایسون تعدادی کتاب محبوب در مورد نجوم نوشتهاست. در سال ۱۹۹۵، او شروع به نوشتن ستون "Universe" برای مجله طبیعی تاریخ کرد. در یک ستون او برای یک نسخه ویژه مجله، "شهر ستاره"، در سال ۲۰۰۲ به نام "شهر ستاره" نامگذاری کرد، تیسون اصطلاح "منهتنهنج" را برای توصیف دو روزه سالانه که آفتاب شبانه با شبکه خیابان در منهتن تبلیغ میکرد، محبوب کرد.
نظرات