پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹
حضور کم فروغ پژوهشگران علوم‌‌‌قرآنی در جشنواره نقد

دبیر چهاردهمین دوره جایزه نقد کتاب، ارائه استاندارد در حوزه نقد را به‌عنوان یکی از کارکرد‌های اصلی جشنواره اعلام کرد.

سید‌حسن اسلامی اردکانی، دبیر چهاردهمین دوره جایزه نقد کتاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره این دوره از جشنواره گفت: 27 آذر‌ماه اختتامیه چهاردهمین دوره جشنواره «نقد کتاب» در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار می‌شود. داوران آثار ارسالی پژوهشگران سراسر کشور در 14 گروه  تخصصی شامل گروه‌های میراث پژوهی، علوم تربیتی و روان‌شناسی، علوم و فنون، فلسفه - کلام و عرفان، تاریخ و جغرافیا، علوم اجتماعی، ادبیات‌(متون و شعر کهن، متون و شعر کلاسیک و ...)، فقه و حقوق، اطلاع‌رسانی و ارتباطات، قرآن و حدیث، اخلاق، ایران و اسلام، کودک و نوجوان را بررسی کردند.
 
دبیر علمی  چهاردهمین دوره جایزه نقد کتاب با اشاره به برنامه‌های جنبی این دوره از جشنواره ادامه داد: یکی از رویکرد‌های جایز نقد کتاب توجه به منتقدان جوان در کنار تجلیل از منتقدان پیشکسوت است. پژوهشگران به دبیر‌خانه این دوره یک‌هزار مقاله ارسال کردند که با نظر داوران 21 مقاله منتخب شد. گزارش نهایی چهاردهمین دوره جشنواره نقد کتاب در کتاب «نقد برتر» منتشر می‌شود.
 
اردکانی درباره کمیت مقالات این دوره از جشنواره افرود: در شاخه علوم‌‌اجتماعی بیشترین و در شاخه اخلاق کمترین اثر ارسال شده علاوه براین در شاخه علوم و فنون نیز اثری دریافت نشده است.
 
این پژوهشگر از شاخه علوم‌‌قرآنی به‌‌عنوان بخش کمرنگ این دوره از جشنواره یاد و تاکید کرد که با توجه به آمار دانش‌آموختگان این بخش بیش از این انتظار می‌‌رود.   
 
اردکانی، شناسایی نقاط ضعف و قوت، معرفی جایگاه نقد در جامعه، الگوسازی و ارائه تعریف صحیح از نقد و همچنین ارائه استاندار در این حوزه را از‌جمله کارکرد‌های برگزاری جشنواره نقد کتاب عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها