کتابهای نویسندگان اهل کشورهای آمریکای لاتین همواره برای مخاطبان کشورهای مختلف جذاب بوده است. در اینجا بهترین آثار منتشر شده از این نویسندگان در سال 2017 میلادی معرفی شده است.
در این گزارش بهترین آثار چاپ شده از نویسندگان آمریکای لاتین توسط انتشارات انگلیسی زبان در سال 2017 میلادی آورده شده است؛
- «به من بگو چطور تمام میشود»/ نوشته والریا لوئیسلی / انتشارات کافی هاوس این کتاب مستند، قصه کودکان مهاجری از کشورهای آمریکای لاتین را روایت میکند که معضلی همهگیر در جهان است. این کودکان در کشورهای دیگر به خصوص ایالات متحده بیشتر به عنوان پناهنده زندگی میکنند و در کتاب تجربههای دست اولی از زندگی این کودکان ارائه میشود. البته ضعف کتاب نیز مانند عنوانش است که نمیگوید راه حل درست برای حل شدن این مشکل چیست.
- «همراهی نشده» / نوشته خاویر زامورا / انتشارات کوپر کانیون این کتاب نیز مانند کتاب پیشین روی موضوع مهاجرت تکیه کرده، اما به طور صمیمانه و غیررسمیتری مخاطب را احوال این کودکان آگاه میسازد. زامورا اهل السالوادور است و همراه خانوادهاش در سن 9 سالگی به ایالت کالیفرنیا آمریکا مهاجرت کرده است. در اصل کتاب داستان این مهاجرت و شعرهای موجود در کتاب نیز درباره خانواده اش است، ولی به دیگر جمعیت مهاجر نیز تعمیم داده میشود.
«در دوردست» / نوشته هرنان دیاز/ انتشارات کافی هاوس رمان درباره مردی سوئدی به نام «هاکان» است که به کالیفرنیا مسافرت میکند. او درحالی میخواهد در این کشور بماند که نه پولی دارد و نه زبان انگلیسی را خوب صحبت میکند. او به برادرش در نیویورک متوسل میشود. نویسنده هرچند خودش اهل آمریکای لاتین است، ولی تجربه یک خارجی در یک کشور خارجی را روایت میکند.
- «فریدا کالو و حیواناتش» / نوشته مونیکا براون و تصویرگری جان پارا / انتشارات نورثساوت بوکس این کتاب بیوگرافی مصور درباره زندگی «فریدا کالو» نقاش مشهور مکزیکی است که در اصل برای نسل جوان نوشته شده است. کتاب ماجرای زندگی این نقاش و حیوانات خانگیاش است که فریدا به آنها وابسته بود. در این کتاب نحوه استفاده این نقاش مکزیکی از حیوانات در آثارش روایت میشود. حتی گفته میشود او دوست داشته به رنگ طوطی لباس بپوشد و مثل گربهاش استقلال داشته باشد.
- «سقوط خانه تاریکی» / نوشته دانیل خوزه اولدر / انتشارات آرتور لوئینی این کتاب سری دوم مجموعه «شکارچی تاریکی» است که توسط این انتشارات منتشر میشود. در این کتاب دنیای جادویی به تصویر کشیده میشود که جنگ بین شیطان و فرشته به صورت تخیلی و فانتزی برای نوجوانان روایت میشود. اولدر قدرت عجیبی در مطرح کردن داستان زندگی واقعی در ماجراهای تخیلی دارد. او در این کتاب برای داستانگویی به مخاطب آمریکایی از بروکلین شهری جادویی ساخته میشود.
- «مخالفان پادشاه» / نوشته یوری هرنا/ انتشارات اندآدراستوریز این کتاب سومین قسمت از یک مجموعه سهگانه با همین عنوان است که داستان شهری مرزی را روایت میکند که در دورانی به سر میبرد که جنگ در حال اتمام است. شخصیت اصلی داستان شاعر و آوازهخوانی است که علیه پادشاه قیام میکند و در میان فضای جنگ و خشونت به دنبال برقراری صلح در کشور است.
- «تروپیکو» / نوشته مارسلا هوئرتا / انتشارات متاترون داستان این کتاب که نویسنده از شعرهایش برای روایت آن استفاده کرده است، ماجرای حقیقی والدین خود نویسنده را روایت میکند که از کشور شیلی به کانادا مهاجرت میکنند. نویسنده خاطرات دوران کودکیاش را با وجود پدری سختگیر و حکومتی سختگیرتر برای مخاطب غربی روایت میکند.
- «چیزهایی که در آتش از دست دادیم» / نوشته ماریانا انریکوز/ انتشارات ریورهد بوکس کتاب مجموعه داستانهای کوتاه از کشور آرژانتین است. انریکو داستانهای تخیلی را با زندگیهای واقعی مردم گره زده است. در این داستانها مسائل و مشکلات کشور آرژانتین مانند معضل مواد مخدر و مافیا نیز در قالب داستان بیان میشود.
«هزیان» / نوشته سامانتا شوبلین / انتشارات ریورهد بوکس این کتاب موضوعات مشترک زیادی با کتاب پیشین دارد و مشکلات کشور آرژانتین را مطرح میکند. این دو کتاب توسط دو نویسنده زن آرژانتینی نوشته شده است. در این کتاب علاوه بر طرح این مسائل، به مشکلاتی مانند نابودی محیط زیست و روابط خانوادگی در این کشور نیز پداخته شده است.
- «انقلابیها دوباره برخیزید» / نوشته مائورو خاویر کاردناس / انتشارات کافی هاوس کاردناس نویسنده اکوادوری در این رمان تاثیر وضعیت سیاسی و شورشهای سالهای اخیر بر مردم کشورش را به خوبی روایت میکند. کتاب ماجرای یک گروه دوست صمیمی است که در مدرسهای کاتولیک درصدد ایجاد تغییر و تحول در سرنوشت خود و کشورشان هستند.
نظر شما