جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۷
آموزش حضوري 200 هنرجوي داستان نويسي از 20 استان

دو روز پيش از برگزاري آيين اختتاميه جايزه جلال آل احمد، دهمين دوره اموزش داستان نويسي اين جايزه از ديروز پنج شنبه چهاردهم دي شروع شد و امروز هم ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) نزديك به 200 هنرجو از 20 استان كشور به دعوت بيناد شهر و ادبيات داستاني ايرانيان به تهران دعوت شده‌اند تا در دهمين دوره آموزش داستان نويسي اين جايزه شركت كنند. اين دوره آموزشي از ظهر ديروز پنج شنبه 14 دي ماه در مجتمع آدينه تهران آغاز بكار كرد و امروز و فردا نيز ادامه دارد. 

داوود امیریان، خسرو باباخانی، محمدرضا بایرامی، مصطفی جمشیدی، ابراهیم حسن‌بیگی، رامبد خانلری، احمد دهقان، ابراهیم زاهدی‌مطلق، مرتضی سرهنگی، حمیدرضا شاه‌آبادی، شهریار عباسی، داوود غفارزادگان، قاسمعلی فراست، علی قنواتی، مجید قیصری، محمد کشاورز و علیرضا محمودی‌ایرانمهر، مدرسان اين دوره هستند كه هركدام سرفصل هايي درباب آموزش داستان نويسي را مطرح مي‌كنند.
 

مهدی قزلی، مدیرعامل این بنیاد در سخنرانی خود در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی با تأکید بر اینکه برگزاری دوره متمرکز این دوره آموزشی در تهران برای دستیابی نویسندگان جوان استان‌های کشور به اساتید داستان‌نویسی است، گفت: دوره‌های آموزشی آل‌جلال امکان هم‌نفسی و بهره‌گیری از دانش اساتید داستان‌نویسی را برای تمام هنرجویان و علاقمندان به این حوزه را میسر می‌کند.


وی در ادامه با اشاره به فعالیت پایگاه نقد داستان در بنیاد شعر و ادبیات، افزود: این پایگاه نقد در حقیقت اجرای همین دوره‌های آموزشی در بستر وب و در همه ایام سال است. نویسندگان جوان می‌توانند با ارسال آثارشان به این پایگاه، از نقد و نظر منتقدان و اساتید داستان‌نویسی راجع به آثار خود مطلع شوند. بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنیم تا در این پایگاه عضو شوید. در این صورت می‌توانید در این حوزه پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته باشید.

قزلی در بخش دیگری از سخنانش با شرح محتوای پیش‌بینی شده برای کلاس‌ها و همچنین استادان این دوره، گفت: برای اجرای دوره آموزشی آل‌جلال از تجربه‌های داخلی و خارجی استفاده شده است. نتیجه این کلاس‌ها که تا کنون ۹ دوره آن برگزار شده است، آماده شدن ۱۷ رمان و نیز چند مجموعه داستان کوتاه برای انتشار و همچنین منتشر شدن چندین مجموعه داستان کوتاه بوده است.

مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در پایان سخنانش به هنرجویان، توصیه‌هایی خصوص بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت و موقعیت این دوره کرد.

به گفته بهروز جلالی، معاون فرهنگی و امور استان‌های بنیاد شعر و ادبیات داستانی برای این دوره بیش از ۳۰۰ نویسنده از سراسر کشور ثبت نام کرده بودند که از میان آن‌ها و بر اساس آثار ارسالی از سوی داوطلبان، حدود ۲۰۰ تن برای شرکت در دوره دهم آموزش داستان‌نویسی آل‌جلال انتخاب شدند.

وی گفت: بنیاد شعر و ادبیات داستانی بلافاصله پس از پایان یافتن این دوره نیز، دوره‌های جدید آموزش پیشرفته رمان و داستان کوتاه در فضای مجازی را با شرکت نویسندگان مستعد، آغاز خواهد کرد.

اختتاميه دهمين دوره جايزه جلال آل احمد فردا شانزدهم دي ماه از ساعت 14 در تالار وحدت برگزار مي‌شود. دبيري اين دوره را شهريار عباسي برعهده دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط