معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه جایزه جلال آلاحمد مطرح کرد:
جایزه جلال تقدیر از پیراسته سخن گفتن است
محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه دهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد با اشاره به جایگاه زبان و ادبیات فارسی در جهان بر ظرفیت متنوع ادبی کشور تاکید کرد.
محسن جوادی ضمن تشکر از متولیان برگزاری دهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد گفت: جایزه ادبی جلال آلاحمد برای پاسداشت ادبیات داستانی کشور و ارجنهادن به تلاش فعالان این عرصه است. امیدواریم این جایزه بستری برای شکلگیری جریان مستمر، پویا و روبهرشد داستاننویسی ایرانیان باشد.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بهواسطه برگزاری این جایزه تجربههای ارزشمند پیشکسوتان داستاننویسی ایرانیان در اختیار جوانان مستعد و کوشای این سرزمین و بلکه فارسیزبانان غیرایرانی قرار خواهد گرفت و بر غنای ادبیات داستانی ایرانیان افزوده خواهد شد.
جوادی افزود: جای خوشحالی است که جایزه جلال آلاحمد در دهمین دوره همانند گذشته یاد بزرگان از دست رفته و آثار پیشکسوتان داستاننویسی ایرانی را گرامیداشت. جایزه جلال آلاحمد با تجربه شناخت و شناسایی داستاننویسان پرورش نوقلمان را در دستورکار قرار داده است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر ظرفیت بالای ادبیات داستانی کشور افزود: جایزه جلال آلاحمد طلیعه باشکوهی است تا براساس آن ادبیات داستانی در آینده بدرخشد و علاوه بر توجه به معیارهای زیباییشناسانه به محتوای عمیق انسانی و اخلاقی نیز توجه داشته باشد که نهتنها ایرانیان بلکه مترجمان زبانهای مختلف نیز این آثار را به خانه ببرند.
جوادی تأکید کرد: با توجه به اینکه زبان فارسی در حوزههای مختلف علمی مانند قانون و در حوزههای ادبی مانند شاهنامه و دیوان حافظ همچنان در جهان شناخته شده است جایزه جلال و تعامل درست نویدبخش این است که زبان فارسی بیش از پیش در دنیا شناخته شود و امیدواریم که اجتماع سالانه برای تقدیر از برگزیدگان این جایزه تقدیر از ابتکار، نوآوری و پیراسته سخن گفتن و همچنین از سر دردمندی موضوعات مهم را تشخیصدادن باشد.
نظر شما