شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
جایزه جلال تقدیر از پیراسته سخن‌ گفتن است

محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه دهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد با اشاره به جایگاه زبان و ادبیات فارسی در جهان بر ظرفیت متنوع ادبی کشور تاکید کرد.

به‌گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، آئین اختتامیه دهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد، بعدازظهر امروز شنبه (16 دی‌ماه) با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدرضا صالحی امیری، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، همایون امیرزاده، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام‌ حسین‌پور، احمد مسجدجامعی، مهدی قزلی، مدیرعامل بنیاد شهر و ادبیات داستانی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زائری، فعال فرهنگی و شهریار عباسی، دبیر علمی این دوره از جایزه ادبی جلال برگزار شد.
 
محسن جوادی ضمن تشکر از متولیان برگزاری دهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد گفت: جایزه ادبی جلال آل‌احمد برای پاسداشت ادبیات داستانی کشور و ارج‌نهادن به تلاش فعالان این عرصه است. امیدواریم این جایزه بستری برای شکل‌گیری جریان مستمر، پویا و روبه‌رشد داستان‌نویسی ایرانیان باشد.
 
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به‌واسطه برگزاری این جایزه تجربه‌های ارزشمند پیشکسوتان داستان‌نویسی ایرانیان در اختیار جوانان مستعد و کوشای این سرزمین و بلکه فارسی‌زبانان غیرایرانی قرار خواهد گرفت و بر غنای ادبیات داستانی ایرانیان افزوده خواهد شد.
 
جوادی افزود: جای خوشحالی است که جایزه جلال آل‌احمد در دهمین دوره همانند گذشته یاد بزرگان از دست رفته و آثار پیشکسوتان داستان‌نویسی ایرانی را گرامی‌داشت. جایزه جلال آل‌احمد با تجربه شناخت و شناسایی داستان‌نویسان پرورش نوقلمان را در دستورکار قرار داده است.
 
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر ظرفیت بالای ادبیات داستانی کشور افزود: جایزه جلال آل‌احمد طلیعه باشکوهی است تا براساس آن ادبیات داستانی در آینده بدرخشد و علاوه بر توجه به معیارهای زیبایی‌شناسانه به محتوای عمیق انسانی و اخلاقی نیز توجه داشته باشد که نه‌تنها ایرانیان بلکه مترجمان زبان‌های مختلف نیز این آثار را به خانه ببرند.
 
جوادی تأکید کرد: با توجه به اینکه زبان فارسی در حوزه‌های مختلف علمی مانند قانون و در حوزه‌های ادبی مانند شاهنامه و دیوان حافظ همچنان در جهان شناخته‌ شده است جایزه جلال و تعامل درست نویدبخش این است که زبان فارسی بیش از پیش در دنیا شناخته شود و امیدواریم که اجتماع سالانه برای تقدیر از برگزیدگان این جایزه تقدیر از ابتکار، نوآوری و پیراسته‌ سخن گفتن و همچنین از سر دردمندی موضوعات مهم را تشخیص‌دادن باشد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها