جلد نخست کتاب «داوری و میانجی گری در نظام قضایی» از جمله آثار جدید این نویسنده است. عبدلی در مقدمه کتاب بیان میکند که با توجه به فعالیتهای اقتصادی داخلی و بهویژه در عرضه بینالمللی و لزوم ایجاد مکانیزم حقوقی و کاربردی در ایجاد امنیت در عرصه فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و ... نیاز به احیای حکمت و داوری است.
به اعتقاد وی، در حال حاضر در تمام فعالیتهای اقتصادی بینالمللی بدون شرط داوری هیچ قراردادی منعقد نمیشود، زیرا هر گونه رای غیر از داوری و از طریق محاکم قضائی کشورهای مورد نظر قابلیت اجرایی در دیگر کشورها را ندارد اما با توجه به کنوانسیون نیویورک و الحاق ایران به آن، آراء داوری از اعتبار و جایگاه بیشتری نسبت به آراء دادگاههای داخلی هر کشور دارا است. در حال حاضر کتابهای متعددی در زمینه داوری داخلی و بینالمللی توسط استادان علم حقوق تهیه و در اختیار علاقهمندان قرار گرفته اما علت اصلی تدوین این کتاب بیشتر به دلیل کاربردی بودن آن است.
کتاب «داوری و میانجی گری در نظام قضایی» با شمارگان هزار نسخه در 285 صفحه به بهای 30 هزار تومان از سوی نشر سروش برتر منتشر شده است.
«نکات طلایی قانون تجارت و قوانین مرتبط» عنوان کتاب دیگری از فردین عبدلی است. با توجه به اینکه کتاب و جزوههای متعددی از اساتید و اندیشمندان علم حقوق در زمینه تجارت در بازار فراوان است و اکثر مطالب گردآوری شده همراه با قوانین مرتبط است به همین دلیل کتاب و نکات کلیدی با حجم بالایی تهیه و در دسترس داوطلبان قرار میگیرد اما از آنجایی که برای یادگیری بهتر دانشجویان و داوطلبان شرکت کننده در آزمونهای کانون وکلاء، مرکز و مشاوران قوه قضائیه، قضات و تحصیلات تکمیلی، نیاز به روش مناسبتر در راستای یادگیری سریع است به همین دلیل نیاز به کتاب با حجم کم غیرقابل انکار است.
کتاب «نکات طلایی قانون تجارت و قوانین مرتبط» با شمارگان هزار نسخه در 134 صفحه به بهای 15 هزار تومان از سوی انتشارات آموزشی و پژوهشی بوعلی منتشر شده است.
کتاب «توقیف دادرسی» نیز از آثار متاخرتر این نویسنده است. به گفته عبدلی در مقدمه کتاب، رسیدگی در دادگاه با تقدیم دادخواست آغاز و جریان رسیدگی با صدور رای قطعی پایان مییابد؛ در فاصله بین تقدیم دادخواست و صدور رای قطعی، دادرسی بر اساس ضوابط تعیین شده قانونگذار و با هدایت و راهبری دادرس جریان خود را طی کرده و جز در موارد فوقالذکر و بنابر جهات خاص، بدون اینکه رایی صادر شود، ممکن است جریان دادرسی متوقف شد، که به این موضوع توقیف دادرسی گفته میشود که آثار و پیشآمدهایی را نیز به دبنال دارد. توقیف دادرسی میتواند در ارتباط به طرفین دعوا با غیر مرتبط دعوا حادث گردد. توقیف دادرسی در فقه امامیه به نظر جزء در استعفا، فوت، محجور شدن وکیلان، محلی از اعراب نداشته باشد. هر چند در استفعا، محجور شدن وکیل نیز نص وجود ندارد و توقیف دادرسی میتواند از ابداعات قانون مدون آیین دادرسی در کشورهای مختلف باشد. این قانون دلایل و اسبابی دارد که در این کتاب بررسی شده است.
کلیات و انواع، شرایط و آثار توقیف دادرسی مباحث اصلی تشکیل دهنده این کتاب است که در شمارگان 500 نسخه در 110 صفحه به بهای 7300 تومان از سوی انتشارات برنیس روانه بازار نشر شده است.
در این کتاب نیز تلاش شده تا در صفحات کم و در عین حال مفید و مختصر و کم حجم بعد از مطالعه و تسلط بر مطالب کتاب خوانندگان بتوانند تستهای مربوط به قانون آئین دادرسی را بدون نگرانی و با تسلط کامل مرور کنند. صلاحیت دادگاهها، وکالت در دعاوی، دادرسی نخستین، فرجامخواهی، مواعد، هزینه دادرسی و اعسار، داوری، مطالبه خسارت و اجبار به انجام تعهد فصلهای 9 گانه کتاب هستند.
کتاب «نکات طلایی آئین دادرسی مدنی» با شمارگان هزار نسخه در 143 صفحه به بهای 14 هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما