محسن جوادی؛ معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: افراد مختلفی شامل استادان دانشگاهی و علمای حوزه از جناحهای مختلف فکری در نمایشگاه امسال حضور داشتند که نشان میدهد نمایشگاه کتاب تهران نقطه اتصال بسیار خوب افراد جامعه و موجب انسجام و وحدت بین مردم است.
وی ادامه داد: همچنین مراسمهای رونمایی و نقد کتاب نیز نسبت به گذشته جدیتر بود و این موضوع از مزایای حضور ما در مصلای امام خمینی (ره) بود، البته کاستیهایی مثل فشردگی در بخش ناشران عمومی وجود داشت که به دنبال تراکم جمعیت اضافه میشد.
جوادی با بیان اینکه در سال آینده باید به طور جدی درباره بخش عمومی فکر کنیم، گفت: جانمایی ناشران به صورت الفبایی یا موضوعی از جمله مباحثی است که باید برای نمایشگاه سال آینده به صورت جدی بر روی آن فکر شود، زیرا گاهی دیده میشود به دلیل گستردگی مکان مخاطب تا وقتی بخواهد کتاب مورد نظر خود را پیدا کند خسته میشود.
وی تجدیدنظر درباره مباحث مدیریتی نمایشگاه را از دیگر موضوعات قابل توجه در نمایشگاه سال آینده دانست و افزود: این موضوع باید به صورت جدی دنبال شود تا آییننامه و ضوابط روشن و مشخصتری داشته باشیم که مثل نمایشگاه سی و یکم برنامهریزیها تا اسفند ماه طول نکشد و بتوانیم قدرت تصمیمگیری بهتری برای حوزههای بینالمللی داشته باشیم.
جوادی همچنین درباره وجوه مثبت نمایشگاه سی و یکم، گفت: امسال طیفهای مختلفی از نمایشگاه کتاب بازدید کردند و این موضوع نشانگر انسجام ملی و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی است، هر چند در کنار همه آنها خردهفرهنگهای ایران نیز در قالب برنامههای استانی حضور داشت.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره فراوانی و تنوع شرکتکنندگان نمایشگاه، گفت: افراد مختلفی شامل استادان دانشگاهی و علمای حوزه از جناحهای مختلف فکری در نمایشگاه امسال حضور داشتند که نشان میدهد نمایشگاه کتاب تهران نقطه اتصال بسیار خوب افراد جامعه و موجب انسجام و وحدت بین مردم است.
وی تاکید کرد: ضمن اعتراف به کاستیها، این نمایشگاه مزایای بزرگی نیز داشت که علاوه بر دید و بازدیدهای گسترده مقامهای مختلف، حضور مقام معظم رهبری در روز گذشته، بر حسن نمایشگاه کتاب و اعتبار آن افزود و امیدوارم کتاب بتواند به عنوان هویتی برای ایرانیان شناخته شود و نام ایران با کتابهای ایرانی شناخته شود.
نظر شما