آفرینندگان هنر و ادبیات کودک و نوجوان در مراسم اختتامیه نخستین دوره «جشن آفرین» تقدیر شدند.
براساس گزارش خانه فرهنگ و هنر آفرین، محمدعلی دارایی مدیرعامل خانه فرهنگ و هنر آفرین در این آیین با اشاره به اینکه قرار است این خانه فرهنگی و هنری منظره زیبایی برای نسل اثرگذار باشد، اظهار داشت: جشن آفرین تلاش میکند مفاخر هنر و ادبیات کودک و نوجوان را به نسل امروز معرفی کند تا این نسل ضمن شناخت خالقان فرهنگ و هنر به داشتههای تاریخیاش افتخار کند.
وی با اعلام بعضی از برنامههای خانه آفرین گفت: طی روزهای آینده باشگاه خبرآفرین و صداآفرین با محوریت تولید و انتشار اخبار و تولید محتوا توسط کودکان و نوجوانان ایران زمین آغاز به کار میکند.
در ادامه مصطفی رحماندوست نویسنده و شاعر نام آشنای حوزه کودکان گفت: خدا را شاکرم که بعد از 40 سال فعالیت برای کودکان احساس میکنم کاری که باید انجام میدادم را در طول این سالها انجام دادم.
وی افزود: امیدوارم دعوت از پیشکسوتان ادامه داشته باشد و خداوند توفیق دهد تا برای کودکان سرزمینم قصه بگویم و داستان بنویسم.
بهروز غریب پور کارگردان نیز در این آیین گفت: افتخار میکنم در سرزمینم هر کجا ویرانهای بوده و هر کجا استعداد آبادانی وجود داشته در جای جای این کشور عزیز توانستم به سهم خود ادای دین کنم.
وی افزود: متاسفانه اگر در دنیای روشنفکری امروز کسی قلم بزند یا کسی در حوزه فلسفه یا تاریخ بنویسد، فکر میکنند شان آن نویسنده بالاتر از نویسندهای است که برای کودکان قلم میزند و این مایه تاسف است.
در ادامه برنامه تندیس صدآفرین با حضور نورالدین جعفری قائم مقام معاونت صدای صدا و سیما، حمیدرضا امیری نیا رییس هیات مدیره تین تاک اپراتور تخصصی کودک و نوجوان و خسرو سلجوقی عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران به بهروز غریب پور (کارگردان)، مصطفی رحماندوست (نویسنده و شاعر)، رضا بابک (کارگردان و بازیگر)، عذرا وکیلی (گوینده رادیو)، صادق صندوقی (خالق کارت صدآفرین و نقاش)، فرشته طائرپور (تهیه کننده)، محمود برآبادی (نویسنده)، فریدون عموزاده خلیلی( نویسنده و روزنامه نگار) اهدا شد.
شاهنامهخوانی کودکان از دیگر بخشهای این آیین بود، اجرای هنری «جشن آفرین» بر عهده علی فروتن و حمید گلی بود.
نظر شما