حجتالله اصیل پژوهشگر برجسته حوزه ادبیات و فلسفه کشورمان دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) حجتالله اصيل 1316 در كرتيلآباد ملاير به دنیا آمد. خانواده اش كشاورز بود و زندگاني سادهای داشتند . در ١٣٢٦ وی را به مكتب فرستادند و او خواندن و نوشتن را نزد ملاي ده آموخت. چهار عمل اصلی حساب را خود با استفاده از يك كتاب حساب (مظفري) فرا گرفت. در ١٣٣٢ همراه خانوادهاش به تهران آمد. در ١٣٣٦ درس خواندن را از نو آغاز كرد و در ظرف شش سال ديپلم رياضي گرفت. در ١٣٤٤ وارد دانشگاه شد و در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران به تحصيل پرداخت و در ١٣٥٣ درجه فوق ليسانس گرفت. اصيل در ضمن تحصيل وارد خدمت دولت شد و ٣١ سال در شركت مخابرات ايران كار كرد و در همان حال پس از فراغت از تحصيل به پژوهش در علوم انساني پرداخت كه نتيجه آن شماري كتاب و مقاله است.
سيری در انديشه سياسي كسروی، آرمان شهر در انديشه ايراني، برگزيده و شرح آثار ملك الشعراي بهار، برگزيده و شرح سياستنامه خواجه نظام الملك، برگزيده و شرح اشعار اشرف الدين گيلان، ترجمه ادبيات فارسي از جامي تا روزگار ما نوشته دكتر محمد رضا شفيعي كدكني (به انگليسی) و.... از جمله آثار این پژوهشگر کشورمان است.
حجتالله اصیل سوم آذر در 81سالگی در بیمارستان ابن سینای تهران دیده از جهان فروبست.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
ایرانشناسان واقعی کسانیاند که در بزنگاهها دل برای ایران میسوزانند. چارلز ملویل پروژه نگارههای شاهنامه را با حمایت اروپاییها برخط کرد و زمینه پژوهش برای تاریخپژوهان را در جهان ایرانی مهیا کرد.
خورستان -نویسنده خوزستانی کتاب « کوچینگ یککولهپشتی جمع وجور» گفت: این کتاب کمک میکند که آدمها گوهر درون خودشان را پیدا کرده و موجب حرکت آنها به سمت موفقیت میشود.
مرکزی– پنجاه و هشتمین هفته خوانش و تفسیر اشعار کتاب منطق الطیر یا مقامات طیور، اثر شیخ فریدون محمد ابراهیم عطار نیشابوری با عنوان حکایت «مفلسی که عاشق شاه مصر شد» و «خصومت دو مرقّع پوش در دارالقضا» از مقاله بیست و یکم منطق الطیر در خانه فرهنگ اراک برگزار شد.
مجموعه شعر «از کلاغ تا انار» سروده اکرمسادات هاشمیپور با تصویرگری سمیه صالح شوشتری از سوی مؤسسه فرهنگیهنری منادی تربیت منتشر شده است. در این مطلب به معرفی این اثر تألیفی میپردازیم.
مهشید رضوی رضوانی در کتابی پژوهشی واقعه عظیم کربلا را با برخورداری از مفهوم سیمرغ و سفر سیمرغ در رساله الطیر شهاب الدین سهروردی به گونهای دیگر بازخوانی کرده است.
نظر شما