چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰
خانه کتاب پیگیر مطالبات ناشران از «یاد یار مهربان» است

نیکنام حسینی‌پور با اشاره دیدار اخیر خود با ولی‌الله شجاع‌پوریان؛ معاون اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران گفت: طبق پیگیری‌های انجام شده، قرار بود این مطالبه درهفته کتاب به عنوان عیدی کتابی به ناشران پرداخت شود اما محقق نشد و اکنون اسناد در معاونت اقتصادی و مالی شهرداری ارسال شده است.

نیکنام حسینی‌پور؛ مدیرعامل موسسه خانه کتاب در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، عنوان کرد: مطالبه ناشران از نمایشگاه یاد یار مهربان از سه سال پیش باقی مانده و متاسفانه هنوز اقدامی برای پرداخت این مبالغ به ناشران انجام نشده است و حدود 130 ناشر منتظر دریافت پول‌های خود هستند.
 
وی با تاکید بر پیگیری پرداخت معوقات ناشران از سوی خانه کتاب و دیدار با ولی‌الله شجاع‌پوریان؛ معاون اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران افزود: طبق آخرین اطلاعات و پیگیری‌ها، اسناد و مدارک مالی درابتدا به معاونت اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تحویل داده شد و قرار بود این مطالبه در هفته کتاب به عنوان عیدی کتابی به ناشران پرداخت شود که محقق نشد.
 
حسینی‌پور با اشاره به آخرین پیگیری‌ها درباره پرداخت مطالبه ناشران، توضیح داد: طبق اطلاعات من اسناد طلب ناشران به معاونت اقتصادی و مالی شهرداری ارسال شده است و قرار است در اسرع وقت این مطالبات پرداخت شود.  
 
استفاده از امکانات شهرداری برای تقویت اصناف نشر
وی همچنین با اشاره به در دیدار با جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، ادامه داد: در این دیدارها قرار شد در آينده نزدیک نشست‌هایی با حضور مدیران و اصناف حوزه نشر مثل ناشران، کتابفروشان، انجمن ویراستاران، انجمن مترجمان و مدیران کل حوزه شهرداری با مشارکت خانه کتاب داشته باشیم تا هر یک از این گروه‌ها مشکلات خود را بیان کنند.
 
حسینی‌پور طرح دغدغه‌ها درباره حوزه نشر و کتابفروشی را از دیگر موضوعات این نشست‌ها عنوان کرد و گفت: به عنوان مثال ناشران مطالباتی از شورای شهر دارند که بتوانند در مناطق مسکونی کتابفروشی تاسیس کنند و از ظرفیت‌های موجود برای توسعه فضای کتاب و کتابخوانی استفاده کنند.
 
تبلیغ کتاب و کتاب‌خوانی در شهر
وی با اشاره به دیگر مباحث مطروح در این دیدار، افزود: رایزنی با شهرداری تهران و سازمان زیباسازی این ارگان برای تبلیغات شهری کتاب‌های عمومی نیز از دیگر موضوعاتی بود که در این دیدار به آن اشاره شد، ما تلاش کردیم عنوان کنیم که تبلیغات شهری فقط جنبه تجاری نداشته باشد بلکه تلاش کنیم در بعد فرهنگ و فرهنگسازی نیز از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
 
مدیرعامل موسسه خانه کتاب تاکید کرد:‌ با توجه به اینکه 70 درصد نشر ما در تهران است و حدود هشت هزار نفر از اهل قلم در تهران سکونت دارند، به دنبال راهکارهایی هستیم تا در برخی مناطق شهرداری بتواند به گروه ناشران و اهالی قلم خدمات بدهد.

وی ادامه داد: همچنین از آنجایی که بنیه برخی از شهرها بر حوزه فرهنگ است، در این زمینه قرار شد کارگروهی با مشارکت خانه کتاب تشکیل شود که در موضوعات و مباحث کتاب اقدامات موثری انجام دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها