یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از قم حجت الاسلام والمسلمین امیرعطاءاله جباری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی به یکی از بخش‌های مهم تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: معرفی کتابخانه‌های عمومی، گسترش کتابخوانی، و خدمات رسانی به همه اقشار از جمله اهداف مهم این تفاهم نامه است.
 
جباری  یکی از ظرفیت‌های تفاهم نامه را پوشش خدمات به سالمندان، مهدکودک‌ها، پرورشگاه‌ها و شیرخوارگاه‌ها، و همچنین کودکان بی سرپرست و بدسرپرست دانست.
 
ایشان به پیگیری حل مشکلات نابینایان در این حوزه در سطح کلان اشاره کرده و افزود: به منظور ایجاد امکانات برای روشندلان بخش نابینایان کتابخانه عمومی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای در سطح استان و کشور و بر اساس مفاد همین تفاهم نامه فعالیت‌هایش را انجام می‌دهد.
 
وی همچنین گفت: برای افرادی که توانایی حضور در کتابخانه را ندارند، پیک کتابخوان به صورت هفتگی یا ماهانه در نظر گرفته شده است.
 
رضا سلیقه، مدیرکل بهزیستی استان قم، به همکاری های قبلی دو اداره کل اشاره کرد و  افزود: پیش از این دو اداره کل در بخش نابینایان همکاری فعال داشته‌اند و این تفاهم نامه، باعث می‌شود همه  افرادِ تحتِ پوششِ از ظرفیت‌های موجود در کتابخانه‌ها استفاده کنند. 

رضا سلیقه از آمار افراد تحت پوشش این سازمان گزارشی ارائه داد و تصریح کرد: 4000 ناشنوا و کم شنوا، 4500 نابینا و کم بینا و 32 درصد معلول جسمی حرکتی در استان قم وجود دارد که از برخی امکانات فرهنگی به ویژه کتاب و مطالعه محروم‌اند.
 
وی این همکاری و تفاهم نامه را اقدام مثبتی ارزیابی کرد و گفت: این  تفاهم نامه شرایطی را فراهم می‌کند تا افراد دارای نقص عضو یا معلولیت های دیگر  بتوانند از ظرفیت‌های موجود در مراکز فرهنگی به ویژه کتابخانه‌های عمومی استفاده کنند.

مدیرکل بهزیستی استان قم در پایان آمادگی خود را در جهت تامین هزینه رفت و آمد معلولین، اجرای دوره‌های آموزشی، انجام برنامه‌های فرهنگی مشترک و برگزاری نشست های کتاب خوانی اعلام کرد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها