با پيشنهاد رايزنی فرهنگی ايران در اندونزی، بنياد رومی جاكارتا و اتاقهای ایران در دانشگاههای مختلف اندونزی، جلسات مثنویخوانی به زبان اندونزیایی برای دانشجویان و اساتید دانشگاهی برگزار میكنند.
در این نشست كه در خصوص جایگاه شعر و ادب در دو كشور ایران و اندونزی، مباحثی از سوی طرفين مطرح شد، رخشنده گفت: مولانا با آثار مختلفش از جمله «مثنوی معنوی» دریچهای به سوی شناخت و معرفت الهی گشود و مسیر نیل به صلح و دوستی را در جهان به تصویر کشید.
وی با قدرداني از راهاندازی بنياد رومي در جاكارتا، بيان كرد: این اقدم فرصت مغتنمی است که زیر چنین پرچمی بتوانید با همت مضاعف خدمات ارزشمندی را در خصوص صلح و دوستي در جامعه ارايه كنيد.
رايزن فرهنگي ايران در اندونزي در ادامه سخنانش، همکاری بنياد رومي جاكارتا با اتاقهاي ایران در دانشگاههاي مختلف اندونزي و نيز برگزاری جلسات مثنویخوانی به زبان اندونزیایی برای دانشجویان و اساتید در محل اتاق ایران را پيشنهاد داد.
در ادامه محمد نور، از فارغالتحصیلان جامعه المصطفی ـ شعبه جاكارتا و يكي از مؤسسين بنياد رومي، درباره چگونگی شکلگیری و ثبت این بنیاد در سال 2016 میلادی و اهداف و فعالیتهای آن مطالبی را بیان كرد. محمد نور و محمد عارف، ديگر مؤسس اين بنياد فرهنگی و ادبی، از ارايه راهکارها و پیشنهادات رایزنی فرهنگی ايران برای توسعه و تقویت اين بنیاد و قدردانی كردند.
در پايان نيز مقرر شد؛ رایزنی فرهنگی ايران با هدف معرفی بيشتر مولانا به جامعه اندونزی، از برگزاري برخی برنامههای بنياد رومي جاكارتا حمایت كند.
نظر شما