سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
دستگیری 14متهم بازار کاغذ و فرار 3 نفر

دادستان تهران در نشست خبری خود درباره موضوع متخلفان بازار کاغذ از دستگیری 14 نفر از متهمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عباس جعفری‌دولت‌آبادی؛ دادستان تهران در نشست با خبرنگاران رسانه‌های مختلف، و درباره پرونده سلطان کاغذ توضیح داد: در بحث کاغذ و ارزی که اختصاص داده شده است دو نوع پرونده تشکیل داده شد، کسانی که ارز برای ورود کاغذ گرفتند، ارزها را در بازار فروختند و کاغذی وارد نکردند. گروه دوم، کسانی بودند که ارز گرفتند کاغذ وارد کردند ولی کاغذها را با فاکتورهای صوری و جعلی به قیمت بازار آزاد فروختند هر دو گروه در بازار تاثیر (مثبتی) نداشتند، بلکه باعث شدند وضع بازار کاغذ بدتر بشود.

دادستان تهران تصریح کرد: عملا کسی از ارز 4200 تومانی کاغذ گیرش نیامد در این دو گروه تاکنون 14 نفر بازداشت شدند. سه متهم به خارج از کشور متواری شدند و پلیس درصدد برگرداندن آنها است، که در مجموع 150 میلیون دلار ارز گرفتند اول 30 میلیون دلار بود و آخرین رقم ارائه شده توسط پلیس در مجموع 150 میلیون دلار مجموعه این شرکت ها مانند هانا تجارت، صنعت ساحل پرشیا و شرکت‌های مشابه به ما اعلام شده است.

وی ادامه داد: در برخی از شرکت ها در مساله کاغذ به این صورت بود که افرادی که برای دریافت ارز کاغذ اقدام کردند اساسا مسئولیتی نداشتند به طوری که برای چند خانم شرکت ایجاد کردند، کارت بازرگانی برای آن‌ها گرفتند و بعد از دستگیری هیچ مسئولیتی نداشتند. معتقدیم در منافذ فساد عده ای، افرادی را به کار می گیرند اما فقط از آنها سوء استفاده می شود. این پرونده مهمی است پلیس پیشرفت خوبی کرده است، میزان کاغذها 2 هزار تن کاغذ در بازار آزاد فروخته شده است، چهار پرونده جداگانه برای 14 نفر تشکیل شده است. 

دولت‌آبادی گفت: بستن منافذ فساد یکی از راههای مبارزه با فساد است وقتی امکان دارد به نام یک روستایی، فرد کارتن خواب یا زن خانه دار، شرکت دایر شود و کارت بازرگانی بگیرند این مشکل وجود دارد. در تمام جلسات با پلیس تاکید می کنیم که دستگاه ها موظفند منافذ فساد را ببندند. راه حل این است که دستگاه ها به وظایف خودشان عمل کنند. 

وی اضافه کرد: اگر در کار خرید و فروش ارز فعالیت می شود باید ببینیم که آیا در بانک مرکزی فعال است، برای دریافت کارت بازرگانی باید حداقل سواد را داشت و فرد در تجارت باید فعالیت داشته باشد. این افراد کارهایشان را انجام می دهند، دستگاه ها کاری در ایجاد شرکتها ندارند و بعد از آن می گویند قوه قضاییه نظارت کند. نتیجه آن ایجاد این شرکت ها است، معتقدیم بستن منافذ فساد وظیفه همه دستگاه ها است و باید مسیر فساد را بست تا پرونده ای تشکیل نشود.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها