مراسم افتتاحیه آیین نکوداشت علی سلطانی گردفرامزی، محقق، نویسنده و پژوهشگر کشوری با حضور جمعی از مسئولان استانی در محل دانشگاه یزد برگزار شد.
وی افزود: من در حال حاضر چندین کتاب را در دست تالیف دارم که مقایسه داستانهای عاشقانه در ادبیات حماسی، عارفانه و سرگذشت اسب در ادبیات از جمله آنها است.
این پژوهشگر کشوری گفت: هنر دیگر قرآن این است که وقتی میخواهد کسی را تهدید کند از وزنهای عروضی استفاده کرده که تمام اینها را با دلیل آوردهام و الان نیز مشغولم که زیباییهای ادبی قرآن را بررسی کنم.
وی بیان کرد: من لذت را در نوشتن میدانم و پیش خودم هر شب، موقع خواب، چند دقیقه با خدا احساسم را نزدیک میکنم که وظیفهام را انجام دادهام با نه؟
این نویسنده و محقق کشوری ادامه داد: با اینکه در سالهای مختلف شاگرد اول کنکور بودهام اما هیچ وقت برای شاگرد اولی درس نخواندم و حتی برای تعلیمهای خود از روشهایی استفاده کردم که چهار دهه بعد از این روش استفاده شده است.
سلطانی بیان کرد: من هرگز خدماتی را که انجام میدهم، رها نکردهام و این را هم ادامه میدهم و امروز نیز از اینکه میبینم دوستانم ارزش کارم را دیدهاند، بسیار خوشحالم.
قاسم برید لقمانی، معاون آموزشی دانشگاه یزد در این مراسم گفت: نسل اول دانشگاهها نسل آموزشی و نسل دوم را دانشگاههای پژوهشی و نسل سوم را دانشگاههای کارآفرین نام میبرند و نسل چهارم نیز بیشتر به توسعه محلی، منطقهای و اهتمام به محیط پیرامون توجه دارد و یکی از رسالتهای دانشگاههای نسل چهارم رسالتهای اجتماعی است.
وی افزود: آیین نکوداشت دکتر علی سلطانی به عنوان یکی از این رسالتهای اجتماعی دانشگاه است که امیدواریم به خوبی بتوانیم در این زمینه گام برداریم.
معاون آموزشی دانشگاه یزد یادآور شد: بنیاد فرهنگی شاهدیه نیز رسالت خود دیده است که بزرگداشت فردی از این دیار را با همکاری دانشگاه یزد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای فرهنگی برگزار کند زیرا وی خدمات بسیار زیادی در زمینه علمی و فرهنگی به دانش آموزان و دانشجویان شاهده داشته است.
برید لقمانی ادامه داد: پیوسته آموختن و آموزش دادن به عنوان یکی از ویژگیهای دکتر سلطانی است که این افتخاری بزرگ است و در واقع وی با گذراندن درجات علمی بالا به خوبی آموزش دادهاند.
وی گفت: توجه به مقولههای علمی، ادبی و عرفانی و موضوعاتی قرآن پژوهشی در کنار شاهنامه پژوهشی، تلاش پیوسته و خستگی ناپذیری دائمی، توجه به رسالتهای اجتماعی از دیگر ویژگیهای وی بوده است که توانسته در زمینه علمی و فرهنگی گام بردارد.
علی رواقی عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب پارسی نیز در این نشست گفت: دکتر سلطانی در دورههای مختلف کار فرهنگی داشته است و حضور خود در عرصههای مختلف مایه برکات بودهاند.
وی افزود: دکتر سلطانی در تمام وقت خود تلاش و کوشش در زمینههای فرهنگی و پژوهشهای قرآنی داشته اند و کتابهای وی نیز در زمینه فرهنگنامه قرآنی پایه گذار بوده است.
در پایان این مراسم نیز از مقام علمی دکتر علی سلطانی گردفرامرزی تجلیل و قدردانی شد و پس از قرائت پیامهای وزیر آموزش و پرورش و رئیس انجمن مفاخر کشور، نشان علمی درجه دانشگاه یزد به وی اعطا شد.
یادآوری میشود، آیین نکوداشت دکتر علی سلطانی گردفرامرزی به مدت دو روز به همت شورای اسلامی شهر شاهدیه، دانشگاه یزد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد و نهادهای فرهنگی استان یزد برگزار میشود.
نظر شما