یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۱
هیچ هزینه‌ای برای حضور هیات چینی در ایران پرداخت نکرده‌ایم

قائم‌مقام سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره هزینه حضور هیات چینی در نمایشگاه کتاب تهران، گفت: به غیر از 10 بورسیه میهمان که به دعوت ما به نمایشگاه آمدند، هیچ هزینه‌ای برای حضور تیم چین در نمایشگاه کتاب تهران پرداخت نکرده‌ایم.

قادر آشنا؛ قائم‌مقام سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به اثرات چابک‌سازی نمایشگاه کتاب تهران در تجربه سی و دوم برگزاری آن، گفت: من اثرات این اتفاق را در بحث روانی کار و عدم تداخل وظایف می‌بینم و کسی در این زمینه گلایه نکرده است.
 
وی افزود: ما قبلا کمیته اطلاع‌رسانی، بخش فضای مجازی، مستندسازی و روابط عمومی داشتیم که هیچ‌وقت متوجه نشدم مرز بین آن‌ها نیست و همه روابط عمومی شده‌اند.
 
آشنا با اشاره به ادغام کمیته‌های رفاهی، اجرایی و پشتیبانی نیز گفت:‌ من سال‌های سال مدیر بودم اما هیچ‌وقت متوجه فرق آن‌ها نشدم که بگوییم بخش اجرایی دیگر رفاهی نیست، اما الان 80 درصد نمایشگاه را کمیته اجرایی برگزار می‌کند و هیچ تداخل اجرایی ندارد.
 
وی یادآور شد: این تجربه نشان داد که اگر اهتمام بورزیم، حتی نمایشگاه‌هایمان را هم می‌توانیم ادغام شده و جمع و جور برگزار کنیم. اکنون کارها در آرامش انجام می‌شود و بخش عمده به این دلیل است که وظایف مشخص‌تر و تداخل کمتر شده است.
 
مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی به کمیته تشریفات اشاره کرد و گفت:‌ من از سال 1376 مدیر حوزه فرهنگ و هنر هستم و هرسال ساختمان تشریفات همیشه شلوغ بود و در راهروها نمی‌شد راه رفت اما الان در ساختمان هیچ ازدحامی وجود ندارد.
 
قائم‌مقام سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه فاصله بین مردم و مدیران باید کاهش پیدا کند، گفت: در سال‌های قبل همیشه خودروهای مختلف و متعددی جلوی ساختمان پارک بود، اما اکنون دیگر خبری نیست و حتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سردار جعفری هم ماشین را جلوی ورودی پارک کردند و پیاده آمدند.
 

کاهش هزینه‌ها و استقبال مردم
آشنا در پاسخ به سوال ایبنا که آیا هزینه‌های نمایشگاه با 15 میلیارد تومان به اتمام می‌رسد، نیز گفت: ما تاکنون تلاش کرده‌ایم هزینه‌های خود را در این سقف کنترل کنیم و یک ریال بن خرید کتاب به هیچ فردی ندادیم. این موضوع سیاست کلی مسئولان فرهنگی و برگزارکنندگان نمایشگاه است تا هزینه‌ها در همان سقف مصوب انجام شود.
 
وی همچنین درباره آمار خرید کتاب گفت: طبق آمار بانک شهر طی سه روز اول، 32درصد افزایش فروش و 11 و نیم درصد تراکنش‌ها افزایش داشته است، یعنی 11 درصد تعداد خریدها با رشد همراه بوده است.
 
مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی همچنین در پاسخ دیگر سوال ایبنا درباره هزینه‌های حضور هیات چینی نیز گفت:‌ به غیر از 10 بورسیه میهمان که دعوت کرده‌ایم، ما هیچ هزینه‌ای برای حضور تیم چین در نمایشگاه کتاب تهران پرداخت نکرده ایم.
 
آشنا افزود: بعد از برگزاری نمایشگاه کتاب تهران فهرست شفافی از درآمدها و هزینه‌های سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ارائه خواهیم کرد.
 
سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن؛ توانستن است» تا 14 اردیبهشت هر روز از ساعت 10 تا 20 در مصلای امام  خمینی(ره) برپا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها