دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸
ادبیات داستانی ایرانی در حال تغییر، تحول و توسعه است

ابوتراب خسروی گفت:‌ ادبیات داستانی ایرانی در حال تغییر، تحول و توسعه است. به نظر من تعدد نویسنده یک دورنمایی را برای ما ایجاد می‌کند که این دورنما بسیار درخشان است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، ابوتراب خسروی نویسنده کشورمان و برنده جوایز ادبی مانند جایزه جلال آل‌آحمد، جایزه هوشنگ گلشیری و جایزه مهرگان ادب بعد از گذشت چند سال در نمایشگاه کتاب تهران حضور پیدا کرد و با مخاطبان خود دیدار داشت.

ابوتراب خسروی در صحبت‌های کوتاهی و در توضیح نویسندگان جوان به ایبنا گفت:‌ ما اکنون در مرحله شدن قرار داریم و طبیعتا این تعدد نویسنده تبدیل به کیفیت خواهد شد و اگر این روزها عده‌ای نگران هستند، این‌ها تبعات افزایش نویسنده است و طبیعی است. من فکر می‌کنم که اگر ما کمی از نظر فرهنگی پیشرفت کنیم، دیگر شاهد چنین رفتارهایی در جامعه نخواهیم بود تا نویسندگان به جان هم بیفتند و از هم بد بگویند. به اعتقاد من نقد بدون کتاب اتفاق بدی است و ما باید به جوانان اعتماد کنیم.
 
وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم از جوانان انتظار داشته باشیم که شاهکار بنویسند و باید توجه داشته باشیم که این‌ها جوانانی هستند که از طریق ادبیات شروع به شناختن خودشان و جهان اطراف‌شان کرده‌اند و می‌خواهند خلق ادبیات داشته باشند. در کل شرایط بسیار امیدوارکننده است. به نظر من تعدد نویسنده دورنمایی را برای ما ایجاد می‌کند که این دورنما بسیار درخشان است.

برنده جایزه ادبی جلال با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه کتاب تهران گفت: با این بحران اقتصادی اقبال مردم به کتاب بسیار خوب و امیدوارکننده بوده است. ادبیات داستانی ایرانی در حال تغییر، تحول و توسعه است. شما به ادبیات فرانسه و ایتالیا هم که نگاه کنید، متوجه می‌شوید که در آنجا هم همه ادبیات ناب نمی‌نویسند اما باید توجه داشته باشیم که کمیت به مرور تبدیل به کیفیت می‌شود.
 
وی افزود: در حال حاضر یک رمان، یک مجموعه داستان و جلد سوم مقالات را دارم که باید روی آنها کار کنم و به احتمال زیاد این کتاب‌ها به زودی منتشر خواهد شد.

خسروی در پایان و در توضیح کتاب‌های مبانی داستان اظهار کرد: کتاب‌های مبانی داستان مواضع نظری من نسبت به  ادبیات است که تا به امروز در دو جلد و از سوی نشر نیماژ منتشر شده است و بدون شک ادامه خواهد داشت؛ چراکه ادبیات مسئله من است و به آن فکر می‌کنم.   

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها