«حسین سلیمی» رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاههای مشترک میان این دو نهاد با حضور اندیشمندان و صاحب نظران برجسته، گفت: امیدوارم دانشگاه علامه با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران بتواند آثار فاخری که در زمینه علم فلسفه وجود دارد و مبدا تفکر هم هستند را ترجمه و منتشر کند.
وی ادامه داد: در زمینه همکاری با مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه امکان نشر و ترجمه آثار نویسندگان بزرگ را میتوان نشر داد. این اقدامات نه تنها باعث ایجاد یک سرمایه اقتصادی میشود، بلکه نوعی سرمایه معنوی برای هر دو نهاد را هم در پی دارد.
سلیمی اظهار کرد: همچنین میتوان با مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه «مدرسه های تابستانه» با رشتههای مشترک درسی ایجاد کرد که مورد استقبال قرار میگیرد.
از جمله مواردی که در تفاهم نامه میان دانشگاه علامه طباطبایی و مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ذکر شده است میتوان به اجرای طرحهای پژوهشی مشترک (کاربردی و نظری) و تبادل طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی، همکاری در انتشار مجلههای علمی-پژوهشی مشترک، همکاری در دعوت از اندیشمندان و شخصیتهای علمی-فرهنگی دیگر کشورها و نیز حضور اعضای هیئت علمی و محققان هر دو طرف در مجامع علمی جهانی به طور مشترک، همکاری در زمینه برگزاری دورههای آموزشی مشترک برای دانشجویان ایرانی و بین المللی، چاپ و طبع کتابها، نشریات و اوراق با استفاده از ظرفیت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی، حمایت از پایان نامههای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در زمینههای مرتبط با فعالیتها و رسالتهای کاری هر دو طرف و… اشاره کرد.
این نشست با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، غلامرضا ذکیانی، سرپرست مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، حمیدرضا علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه، علی خورسندی طاسکوه، مدیر امور پژوهشی دانشگاه و حسین موسویان، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار شد.
نظر شما