سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵
سرویس خودنشر آمازون و آینده شغلی نویسندگان تازه‌کار

مایمی فاکس خبرنگار و نویسنده روزنامه نیویورک تایمز اعتقاد دارد بهترین راه برای خودنشری نویسندگان تازه‌کار و انتخاب شغل نویسندگی برای استعدادهای جوان است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از فوربس، نخستين بار شرکت آمازون سرویس انتشار مستقیمش را در سال 2017 برای ارتباط مستقیم نویسندگان با مخاطبان راه‌اندازی کرد و تا امروز این سرویس به یکی از موفق‌ترین رسانه‌های محبوب نویسندگان تبدیل شده است. هرچند هنوز بسیاری از نویسندگان مشهور از پیوستن به این سرویس خودداری می‌کنند ولی به نظر می‌رسد اولین و شاید تنها راه برای ارتباط نویسندگان تازه‌کار با مخاطبانشان باشد. سرویس انتشار مستقیم کیندل (KDP) در عصر دیجیتال بهترین راه برای نویسنده شدن است ولی باید یک سری استانداردهای مربوط به آن رعایت شود.
 
مایمی فاکس خبرنگار و نویسنده روزنامه نیویورک تایمز خودش یک دو جین کتاب درباره موضوعات مختلف منتشر کرده است که هیچ کدام آنها در این سرویس نیستند ولی اعتقاد دارد بهترین راه برای خودنشری نویسندگان تازه‌کار و انتخاب شغل نویسندگی برای استعدادهای جوان است. فاکس سال‌ها برای ناشران مختلف به عنوان نویسنده سایه کار کرده است و حتی کتاب‌هایش از سوی انتشارات دانشگاه استنفورد نیز چاپ شده‌اند ولی خودش علاقه خاصی به سرویس خودنشر آمازون دارد و می‌گوید در این سرویس موفقیت کتاب شما بر اساس نظر مستقیم مخاطب تعیین می‌شود.
 
فاکس اعتقاد دارد آینده چاپ و نشر کتاب متعلق به سرویس‌های خودنشری مشابه شرکت آمازون است چون دیگر هیچ نویسنده‌ای مجبور نیست برای چاپ کتابش نامش را صرف نظر کند و برای ناشران امتیاز قائل شود. در راهکارهایی که وی برای نویسندگان تازه‌کار پیشنهاد می‌کند ارتباط مستقیم از طریق شبکه‌های اجتماعی به چشم می‌خورد که موجب می‌شود یک نویسنده با استعداد از همان روزهای اول کارش با مخاطب آثارش آشنا شود. وی پیشنهاد می‌کند نویسندگان تازه‌کار به جای چانه زنی با ناشران و متقاعد کردن آنها از اینگونه سرویس‌ها برای شروع کار خود استفاده کنند و حتی می‌توانند در تمام طول عمر شغلی خود به صورت خودنشری فعالیت کنند.
 
پنی راید یکی از نویسندگان موفق حال حاضر سرویس خودنشر کیندل در خاطراتش می‌گوید اولین بار رمانم را برای چاپ پیش ناشری برده بودم ولی او از چاپ کتابم خودداری کرد ولی وقتی آن را در سرویس کیندل منتشر کردم با استقبال زیادی روبرو شد. راید رمان‌های متعددی در ژانر عاشقانه برای سرویس کیندل نوشته است و اعتقاد دارد هرچند نویسندگان می‌توانند هر مطلبی در اینجا منتشر کنند ولی نباید کیفیت را فدای نتایج زودگذر کرد. وی به نویسندگان توصیه می‌کند همیشه در انتشار نوشته‌هایشان در اینگونه سرویس‌ها وسواس بیشتری از ناشران داشته باشند. درست است که اینجا هزینه‌ای برای انتشار گرفته نمی‌شود ولی کیفیت ماندگاری شما را نزد مخاطب تضمین خواهد کرد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها