با راهاندازی ایستگاه مطالعه کتابخانه دیجیتال آستان قدس میسر شد؛
دسترسی 10 کتابخانه و مرکز پژوهشی کشور به 160 میلیون منبع کتابخانه رضوی
به گفته مدیر کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، با راهاندازی ایستگاه مطالعه کتابخانه دیجیتال آستان قدس در 10 کتابخانه و مرکز پژوهشی کشور، این مراکز به بیش از 160 میلیون منبع کتابخانه رضوی دسترسی پیدا کردند.
علی ضرابی ادامه داد: با توجه به اینکه به دلایلی همچون قانون کپیرایت، پایگاههای تعریفشده برای استفاده در محل کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی و نرمافزارهای تخصصی موجود بر سیستمهای این کتابخانه، امکان به اشتراکگذاشتن منابع کتابخانه آستان قدس رضوی در بستر اینترنت و فضای مجازی وجود ندارد، مراکزی که ایستگاه مطالعه در آنها دایر شده، میتوانند با دسترسی به آی.پی کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی به بیش از 160 میلیون منبع الکترونیک این کتابخانه دسترسی داشته باشند.
مدیر کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی افزود: این منابع شامل کتب خطی و چاپ سنگی، اسناد، پایاننامه، منابع لاتین و ... است.
ضرابی در پایان با اعلام اینکه هر کتابخانه و مرکز پژوهشی میتواند برای داشتن آی.پی کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی از طریق یک مکاتبه رسمی تقاضای ایجاد ایستگاه مطالعه را مطرح کند، تصریح کرد: برای مراکز متقاضی که پژوهشگاه و مرکز علمی محسوب شوند، همه منابع آستان قدس رضوی از طریق سایت کتابخانه دیجیتال به آدرس https://digital.aqr.ir/ قابل دسترسی است و این اقدام میتواند به صورت عقد تفاهمنامه بدون هیچ هزینهای انجام شود.
به گفته مدیر کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، تا پایان شهریورماه سال جاری، ایستگاه مطالعه کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی در همه کتابخانههای وابسته به آستان قدس در سطح شهر مشهد راهاندازی میشود.
ضرابی افزود: تاکنون برخی کتابخانههای وابسته در سطح مشهد همچون کتابخانه امام صادق (ع) در خیابان دانشگاه، کتابخانه امام رضا (ع) مسجد غدیرباباعلی در قاسمآباد، خیابان امام صادق (ع) وکیلآباد 36، کتابخانه شیخهاشم قزوینی و... صاحب ایستگاه مطالعه دیجیتال شدهاند و بهزودی ایستگاه مطالعه در کتابخانههای وابسته به آستان قدس در شهرستانها نیز برقرار میشود.
نظر شما