شمس، لزوم افزایش دانش مربیان کانون را نیز یادآور شد و تصریح کرد: دانش این مربیان در حوزه داستاننویسی و نسبت به نوجوانان باید افزایش یابد و برای این کار باید کارگاههایی نیز با حضور نویسندگان و استادان داستاننویسی برای مربیان برگزار شود، چرا که اگر قرار است این بچهها آینده درخشانی داشته باشند نیازمند راهنمایی و حمایت کانون هستند.
بر اساس خبر روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در نخستین مهرواره داستان آفرینش و در کنار کارگاههای تخصصی ویژه نوجوانان، کارگاههایی نیز برای افزایش دانش تخصصی مربیان کانون با حضور چند نویسنده و پژوهشگر این حوزه برگزار میشود.
این نویسنده و مترجم حوزه کودک و نوجوان در مورد مهرواره داستان آفرینش - که در آن ۸۶ نوجوانان برگزیده ایرانی داستانهایشان را برای نویسندگان و رماننویسان مطرح کشور میخوانند، اظهار نظر کرد و افزود: هرقدر این جشنوارهها و مهروارهها بیشتر برگزار شود برای این نوجوانان مفیدتر خواهد بود. همین که چند نویسنده با نوجوانان داستاننویس تعامل و گفتوگو میکند بیتردید برای آنها مفید است.
شمس همچنین درباره نحوه برپایی کارگاهی که او بهعنوان مدرس در آن حضور داشت، توضیح داد و گفت: در کارگاههایی که با نوجوانان در این مهرواره داشتم از آنها خواستم تا مشکلاتشان و ایرادهای کار را بیان کنند. وقتی بحث صورت میگیرد به یقین کارساز و پیش برنده خواهد بود.
این نویسنده در کارگاههای خود در این مهرواره درباره شخصیتپردازی، زاویه دید، باورپذیری، تصویرسازی در داستان و... با نوجوانان سخن گفت.
مهرواره داستان آفرینش با حضور ۸۶ عضو برگزیده و ارشد داستاننویس انجمنهای ادبی آفرینش کانون پرورش فکری سراسر کشور از ۱۴ تا ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ به میزبانی کانون استان آذربایجان شرقی در تبریز برگزار میشود.
نظر شما