تجربیات خود را به آسانی و راحتی به افراد دیگر به خصوص جوانها منتقل میکرد و دهها نفر که به صورت ابتدایی به این حرفه وارد شدند، از راهنمایی او استفاده کردند و توانستند از حرفهایهای این صنعت شوند و در نهایت اخلاق پیشرفت داشته باشند.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
حاج محمد کلاری در طول 16 سالی که ریاست اتحادیه چاپخانهداران تهران را به عهده داشت، تلاشهای بسیاری برای رشد و اعتلای این صنعت انجام داد و همواره در صنعت چاپ کوشا بود؛ فردی پویا و فعال که در شرایط مختلف پیگیر مسائل مربوط صنعت چاپ بود و حتی هفته گذشته هم که برای جشنواره صنعت چاپ او را دیدم تا با هم مشورت کنیم، بسیار پویا مشارکت و در تصمیمگیریها همکفری میکرد.
تجربیات خود را به آسانی و راحتی همواره به افراد دیگر به خصوص جوانها منتقل میکرد و دهها نفر که به صورت ابتدایی به این حرفه وارد شدند، از راهنمایی او استفاده کردند و توانستند از حرفهایهای این صنعت شوند و در نهایت اخلاق پیشرفت داشته باشند.
حاج محمد کلاری عضو هیات امنای انجمن پیکشسوت صنعت چاپ بود؛ مردی بسیار شنوا که در کمال دقت صحبتها و درد دلهای همکارانش را گوش میکرد و به جوانترها توصیههای خوبی داشت و همیشه صنف را به دوست داشتن یکدیگر و صلح و آرامش دعوت میکرد.
ساختمان آبرومند اتحادیه چاپخانهداران تهران که اکنون در خیابان استاد نجاتاللهی قرار داد با همت و تلاشهای این بزرگوار و با بودجه ناچیز ساخته شد؛ کاری سخت که به هر ترتیبی بود انجام داد و ساختمانی شاخص در تمام اتحادیههای تهران به شمار میآید.
او از نظر شخصیتی نیز فردی اسوه بود و من گوش کردن، صبر کردن و درست صحبت کردن را به عنوان شاگرد از او یاد گرفتم و امیدوارم این آموزهها همواره آویزه گوشم باقی بماند.
نظر شما