نویسنده رمان «اسفار کاتبان» افزود: بنده هم دوران کودکی خود را در همین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گذراندهام و از کتابهای کانون استفاده کردهام و خیلی از بزرگان فرهنگی حاضر ما به نوعی با کانون همکاری داشته و یا در این کانون بالیده شدهاند.
به اعتقاد خسروی، مهرواره داستان آفرینشِ کانون طرز تلقی دقیقی است که به موجب آن استعدادهای ادبی از سراسر کشور گردهم آورده شدند و این مساله، برنامه را به پشتیبانی از استعدادهای جوانِ موجود بدل کرده است.
نویسنده رمان «رود راوی» تاکید کرد بدون شک تعدادی از این داستاننویسان جوان، نویسندههای قدر آینده جامعه ما خواهند بود. بسترسازیهایی که در سالهای اخیر صورت گرفته است، نوید وضعیت مطلوبتری را در خلق ادبیات به ما میدهد.
او اظهار امیدواری کرد که مسأله اقتصادی کتاب هم حل و فصل شود. به نحوی که جوانان، دانشجویان و محصلان ما بتوانند به راحتی کتاب خریداری کنند و مخاطب کتاب باشند. شرایطی که در حال حاضر به وجود آمده است (به خصوص در شهر تبریز)، بسیار امیدوارکننده و زیباست.
خسروی تصریح کرد: نوجوانانی که در مهرواره داستان حضور داشتند، فوقالعاده بودند. مسائلی که پیش میکشیدند و سوالهایی که در رابطه با ادبیات مطرح میکردند، گاهی بهتآور بود و اینکه نوجوانی با چنین شرایط سنی از چه منابعی الهام میگیرد؟
براساس خبر روابط عمومی و امور بینالملل کانون، برنده هفتمین جایزه ادبی جلال آلاحمد در ادامه گفت: صادقانه عرض میکنم، با بسترسازیهایی که انجام میشود و با وجود این مهروارههای داستان و جلسههای توجیهی، مناطقی در ایران وجود دارد که بچهها و استعدادها به صورت خودجوش عمل میکنند و در عین داشتن استعداد، آموزش کمتری میبینند.
نظر شما