سه‌شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲
اشتغال بیش از 5000 نفر در صنعت چاپ قم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم از انتشار سالیانه بیش از ۱۰ میلیون جلد کتاب در این استان خبر داد و گفت: بیش از 5000 نفر در صنعت چاپ قم فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، مراسم اختتامیه جشنواره صنعت چاپ استان قم با حضور مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، سیدموسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجتبی محمودیان رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران و جمعی از فعالان صنعت چاپ استان قم در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد.
 
مهرداد غضنفری در ابتدای این برنامه لازمه رونق صنعت چاپ را تأمین مواد اولیه و نوسازی ماشین‌آلات دانست و گفت: یکی از صنایع اصلی استان قم صنعت چاپ است که باید مورد توجه ویژه قرا گیرد، چراکه این صنعت در استان از مزیت‌های خوبی برخوردار است.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم یکی از برنامه‌های موثر در رونق اقتصادی استان را حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برشمرد و اضافه کرد: حمایت از بخش خصوصی برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و رسیدن به توسعه اقتصادی ضروری است.
 
وی به شهرک چاپ و نشر قم اشاره کرد و یادآور شد: استان قم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و این مزیت می‌تواند استان را در زمینه چاپ و نشر در جایگاه نخست کشور قرا دهد.
 
معاون استاندار ادامه داد: شهرک چاپ و نشر قم 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و 70 درصد واگذاری اراضی این شهرک انجام‌ شده است.
 
غضنفری اقدامات اتحادیه چاپخانه‌داران در زمینه صنعت چاپ را مهم ارزیابی کرد و گفت: ارائه برنامه‌های اقتصادی از سوی اتحادیه چاپخانه‌داران در راستای جذب تسهیلات بانکی لازم امری است که باید صورت گیرد.
 
 ۵۰ درصد از کتاب‌های مذهبی کشور در استان قم چاپ می‌شود
سیدموسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم توجه ویژه به قم در چاپ کتاب‌های مذهبی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بیش از ۵۰ درصد از کتاب‌های مذهبی کشور در استان قم چاپ می‌شود.
 
وی توان بالای قم در عرصه چاپ را خوب ارزیابی کرد و افزود: فعالیت بیش از ۲۷۰ دستگاه با ظرفیت هزار ورق در صنعت چاپ استان، نشانگر توانایی بالای قم در حوزه چاپ است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم از تولید بیش از ۱۰ میلیون کتاب در قم خبر داد و بیان کرد: بیش از 5 هزار نفر در صنعت چاپ قم فعالیت می‌کنند.

این مقام مسئول صنعت چاپ قم را ظرفیت بزرگی در مسیر ترقی و پیشرفت‌ این استان برشمرد و تاکید کرد: استان‌های زیادی برای تصاحب جایگاه قم در زمینه صنعت چاپ تلاش می‌کنند. اگر از صنعت چاپ در قم حمایت شود ارزش افزوده قابل توجهی برای استان رقم خواهد زد.

حسینی کاشانی تاکید کرد:‌ برای تثبیت جایگاه قم درصنعت چاپ باید حمایت‌های بیشتری صورت گیرد و در همین راستا بخشی از اراضی صنعتی استان در اختیار اتحادیه چاپخانه داران قم قرار خواهد گرفت.
 
صنعت چاپ قم حال‌ و روز خوشی ندارد
مجتبی محمودیان رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان قم بیان کرد: در استان قم بیش از ۴۵۰ واحد صنفی و صنعتی در صنعت چاپ فعالیت دارند و حدود ۵ هزار نفر در این صنعت شاغل هستند.
 
رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران حجم سرمایه‌گذاری در صنعت چاپ قم را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: به دلیل واردات مواد اولیه و تجهیزات صنعت چاپ در چند سال گذشته، این صنعت حال‌ و روز خوشی ندارد.
 
محمودیان برگزاری جشنواره صنعت چاپ را در تقویت روحیه چاپخانه‌داران موثر دانست و افزود: معرفی موفق‌ترین واحدهای این صنف باعث ترغیب فعالان آن خواهد شد.
 
این فعال حوزه چاپ استان قم، جایگاه قم را در صنعت چاپ کشور ممتاز ارزیابی کرد و گفت: فعالیت ۱۱۰ چاپخانه، هزار و ۳۰۰ ناشر، برگزاری ۱۳ نمایشگاه کتاب استانی، 5 نمایشگاه بین‌المللی کتاب، کسب رتبه نخست تولید کتاب‌های دینی در کشور، قم را به عنوان استانی ممتاز در صنعت چاپ تبدیل کرده است.
 
وی گفت: افراد برگزیده هشتمین جشنواره، بهترین کیفیت را بخش‌های بسته‌بندی، پوستر و منشورات، کارتن‌سازی، جعبه‌سازی و نوآوری ارائه کرده‌اند.
 
یادآوری می‌شود، در پایان هشتمین جشنواره صنعت چاپ استان قم از ۱۶ برگزیده این صنعت در بخش‌های بسته‌بندی، پوستر و منشورات، کارتن‌سازی، جعبه سازی و نوآوری تقدیر به عمل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها