وی در ادامه افزود: این دو نگاه از همان روزهای ابتدای جنگ تحمیلی بین نویسندگان وجود داشت؛ بعضی از همان ابتدای جنگ مواضع ضدجنگ داشتند و پرداختن به موضوع جنگ را مخالف با صلح طلبی قلمداد میکردند در حالی که ادبیات دفاع مقدس به دلیلی جمیع جنبههای ملی نوع بینظیری از ادبیات را ساخت که اگر به آن پرداخته نشود، دشمن تاریخ را تحریف و جای ظالم و مظلوم تغییر میکند.
میرزاده با اشاره به نگارش خوب و اثرگذار کتاب «تا ابد با تو میمانم»، گفت: این کتاب که در ژانر ادبیات جانبازی نگارش شده است، برای قشر نوجوان بسیار مفید بوده و میتواند در ایجاد تحول در زندگی آنها موثر باشد.
معاون تولید انتشارات بهنشر همچنین گفت: نقش زن در ادبیات داستانی ما همیشه نقش دست چندم بوده اما به برکت انقلاب اسلامی نقش زن در ادبیات داستانی همانطور که در این کتاب شاهد آن هستیم، به نقش اصلی خود رسیده است.
علیاکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی نیز در این نشست، گفت: یکی از مسئولیتهای مجموعه اداره کتابخانههای عمومی استان، برگزاری جلسات خوانش و معرفی کتاب است که برپایی این برنامهها حول ادبیات دفاع مقدس، به ما ثابت کرد که باید با نگاه دیگری به این ادبیات نگریست.
سبزیان کتاب «تا ابد با تو میمانم» را راهگشا برای زندگی امروز خواند و افزود: آنچه در این کتاب باید مورد توجه قرار بگیرد، استخراج مهارتهای زندگی و سبک زندگی، مهارت تصمیمگیری در دوراهی زندگی، صبر، توکل و حیا است.
وی در ادامه با خواندن بخشی از کتاب و بیان درسهایی که از مطالعه آن به دست آورده بود، گفت: در مجموع این کتاب را یک عاشقانه عارفانه حماسی میدانم و به نظرم دستمایه خوبی برای نگارش فیلمنامه و ساخت فیلم است.
در ادامهی این مراسم، ضمن گفتوگو با سردار نجاتی و همسر وی، بخشهایی از کتاب قرائت شد و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
نظر شما