وی افزود: ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه دارند نشست شورای فرهنگ عمومی را برگزار کنند تا در آن مسائلی از جنس فرهنگ عمومی مطرح و برای مشکلات نسخههای درمانی صادر شود.
احمدی ترویج فرهنگ کتابخوانی، گردشگری مذهبی، آیین راهپیمایی اربعین و بررسی الگوی مصرف اقلام فرهنگی را ازجمله موضوعات قابل طرح در شورای فرهنگ عمومی برشمرد و گفت: مسایل و باورهای مذهبی مردم جزو موضوعات قابل طرح در این شوراست.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر پرهیز از شعارزدگی در نشستها و جلسات فرهنگی بیان کرد: اجرای رهنمودها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و مباحث مرتبط با نظام میبایست با اتخاذ تدابیری درست از حالت شعارزدگی خارج شوند.
وی ضمن بیان اینکه سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اینگونه بنا نهاده شده که اعضای شورای فرهنگ عمومی در نشستهامباحثی را مطرح کنند که از جنس فرهنگ عمومی است، یادآور شد: موضوعات شورای فرهنگ عمومی شامل ارزشهایی میشود که در بین مردم پذیرفته شده است مانند عاشورا و نوروز که مصداق فرهنگ عمومیاند.
نادر فخری فرماندار شاهرود نیز در سخنانی در این نشست، ساخت مجتمع فرهنگی شاهرود را ازجمله نیازهای اساسی برای توسعه فرهنگ این شهرستان عنوان کرد و گفت: مقرر شد در مرحله نخست برای شروع کار ۵۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شود.
فرماندار شاهرود ضمن بیان اینکه طبق برآوردها هزینه ساخت این مجتمع فرهنگی رقمی حدود ۴۰۰ میلیارد ریال خواهد بود، گفت: شهرستان شاهرود دارای مفاخر ارزشمند در تمامی حوزهها است و ضرورت احداث چنین مجتمعی بهجد احساس میشود.
حجتالاسلام عباس امینی امام جمعه شاهرود هم در این جلسه با بیان اینکه کیفیسازی فضای کتابخانهها نیازمند همراهی و همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، گفت: قطعاً نقش این وزارتخانه در بهبود کیفی فضای کتابخانهها و ایجاد جذابیت برای مخاطبان در حوزه کتاب غیرقابلانکار است.
نماینده ولی فقیه در شاهرود تصریح کرد: فضای مجازی را تهدید ندانیم بلکه آن را به فرصتی برای تأثیرگذاری مصوبات شورای فرهنگ عمومی تبدیل کنیم.
امینی بابیان اینکه بسیاری از بزرگان و مفاخر شاهرود برای نسل جدید ناشناخته هستند، گفت: برای درک بهتر نسل جدید میبایست بزرگداشت مفاخر شهرستان در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما