دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۴
کتابخانه‌های تعطیل‌شده قم در شبکه‌های اجتماعی دایراند

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم از حضور فعال کتابخانه‌های عمومی استان قم در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی سخن گفت و عنوان کرد: تعطیلی کتابخانه‌های عمومی به‌معنی تعطیلی کتابخوانی نیست.

حجت‌الاسلام امیرعطاالله جباری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، ضمن بیان این نکته که در شرایط کنونی بهترین روش برای دستیابی به آرامش، کتاب درمانی است، گفت: به افرادی که با کتاب مانوس نیستند، پیشنهاد می‌کنم در آغاز فقط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقت خود را در روز به خواندن روزنامه و مجلات و کتاب‌های کم‌حجم اختصاص دهند تا تاثیر آن را مشاهده کنند.
 
به گفته وی، این روش کتاب‌خوانی اگر هر روز انجام شود روح را صیقل می‌دهد و موجب آرامش و گفتمانی خلاق خواهد شد.
 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم معرفی کتاب‌های خوب و کاربردی را در جهت بهبود ارتباطات میان فردی مفید ارزیابی کرد و گفت: کتاب خواندن علاوه بر بهبود ارتباطات میان فردی یک لذت و تفریحی وصف ناپذیری است که از تفریحات سالم و شاد به شمار می‌آید.
 
جباری تصریح کرد: کتاب‌های مذهبی، روانشناسی، شعر و ادبیات به ویژه کتب علمی و کاربردی در زمینه بیماری‌ها به ما در شناخت انواع بیماری‌ها و نوع نگاه ما به درمان کمک زیادی می‌کند.
 
این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه تعطیلی کتابخانه‌ها به معنای تعطیلی کتابخوانی نیست، یادآور شد: کتابخانه‌های عمومی استان قم در شبکه‌های اجتماعی فعال‌اند. با استفاده از این ظرفیت و معرفی کتاب‌های کم‌حجم با نثری روان می‌توان عادت مطالعه را در جامعه توسعه داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها