مدیرکل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه مجازی کتاب فرصتی برای ناشران در سطح ملی و مخاطبان کتاب در شهرهای مختلف است تا بتوانند در بستر مجازی به کتاب و تازههای نشر دسترسی داشته باشند و خلاءهای ایجاد شده را پر کنند.
وی افزود: بهدنبال شیوع بیماری کرونا فرصت مناسبی ایجاد شد که در سایه این محدودیتهای کرونایی باتوجه به توسعه فضای مجازی و پیشرفت این حوزه به سمت استفاده از این فضا برویم و خیلی از هزینهها و رفتوآمدها کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به تاثیر نمایشگاههای استانی کتاب توضیح داد: این نمایشگاهها به عنوان مهمترین فعالیت فرهنگی سال استانها طی سالهای گذشته به شمار میآمده است که با حضور ناشران سراسر کشور همراه بود زیرا میتوانست تازههای نشر را با تخفیف و تسهیلات ویژه در اختیار مردم شهرهای مختلف قرار دهد و این برنامه فرهنگی مهم و اثرگذاری بود.
غیاثی ندوشن تاکید کرد: با توجه به اینکه از اواخر سال گذشته برگزاری نمایشگاههای استانی کتاب متوقف شدهاست، نمایشگاه مجازی کتاب میتواند هم به ناشران در سطح ملی و هم به مخاطبان کتاب در شهرهای مختلف فرصتی بدهد تا بتوانند به کتاب و تازههای نشر دسترسی داشته باشند و خلاءیی که ایجاد شدهاست را پُر کنند.
به گفته غیاثی، میتوانیم با استفاده از زیرساختهای نمایشگاه کتاب در یک قالب و فضای جدید کار را به شکلی تعمیم دهیم که لزومی نباشد نمایشگاهها فقط در یک هفته باشد و مردم فقط در آن مقطع زمانی از نمایشگاه بازدید کنند بلکه شکل دیگری به خود بگیرد و ناشران و مخاطبان به این شیوه عادت کنند و در آینده شکل نوین و جدیدی از نمایشگاههای کتاب را در کشور بتوانیم تجربه کنیم.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول تا ششم بهمنماه برگزار خواهد شد.
نظر شما