به گفته مدير انتشارات فرجام، دقتنظر، اخلاق نیکو، آرامش و صبوری از محاسن اخلاقی زندهياد حسن محجوب بود؛ تا جایی که در برابر ساواک و در هنگام دستگیری نیز این محاسن را کنار نگذاشت.
وی افزود: سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران زمانی که ساواک ایشان و بنده را دستگیر کرد هم همین رفتار را در او دیدم. با وجود بدررفتاری و فشارهای ساواک اما تحمل و صبر او ستودنی و قابل تقدیر بود و در مدت دستگیری، کرنش و اظهار ناراحتی نمیکرد.
شریفزاده با بیان اینکه پس از دستگیری از ما تعهد گرفته شد که انتشارات را منحل کرده و دیگر در حوزه چاپ کتاب فعالیت نکنیم، عنوان کرد: مراحل انحلال انتشارات و کارها طول کشید و با پیروزی انقلاب اسلامی ایران همزمان شد و پس از آن نیز وی کارهای شرکت سهامی انتشار را با جدیت و دقت دنبال میکرد.
وی تاکید کرد: زندهياد محجوب که پیش از این در کتابخانه مجلس مشغول کار بود در کار خود بسیار دقیق و حرفهای بود و علاوه بر حفظ آرامش و اخلاق نیکو در قول و فعال خود بسیار منضبط بود.
شریفزاده با اشاره به کتابهایی که با نظارت زندهیاد محجوب چاپ شدند، توضیح داد: آثار ارزشمنده شهید مرتضی مطهری، استاد علامه جعفری و دکتر علی شریعتی و سایر اندیشمندان و فلاسفه بزرگ ایران در شرکت سهامی انتشار چاپ شدند.
وی خونسردی و متانت را افضل همه صفات زندهیاد محجوب دانست و یادآور شد: اگر بخواهیم به زندگی او نگاهی داشته باشیم باید بگوییم که زندهیاد حسن محجوب به معنای واقعی مسلمان بود.
نظر شما