سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳
بازی طراح ایرانی الاصل از داستان های کوتاه موراکامی

بازی ویدیویی با الهام از داستان‌های کوتاه موراکامی به بازار آمده است که «مموراندا» نام گرفته است. این بازی را شرکت کانادایی «بیت بایترز» ساخته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از لیت‌هاب، هاروکی موراکامی نویسنده ژاپنی الاصل ساکن کشور انگلیس سال‌ها یکی از نویسنده‌های طراز اول ادبیات داستانی مطرح بوده است. موراکامی شاید نماینده تمام و کمالی برای ادبیات ژاپن نباشد اما به قول ایشی گورو، برنده جایزه نوبل ادبیات ۲۰۱۷ که دوست و هم‌وطن موراکامی هم هست، این نویسنده در ادبیات ژاپن یکه و ممتاز است.
 
هاروکی موراکامی که حالا روزهای هفتادسالگی‌اش را می‌گذراند، از ابتدای نوجوانی علاقه‌ای به سنت‌ها و آن‌چه او را در مرزهای یک کشور محدود می‌کرد، نداشت. او از شروع نویسندگی می‌خواست نویسنده‌ای جهانی باشد. حالا به این سطح از شهرت رسیده است و در کنار شهرتش کارها و فعالیت‌های جانبی می‌کند. اخیرا این نویسنده ژاپنی طراحی خط تولید تیشرت‌هایی را بر عهده گرفته که با الهام از داستان‌هایش تولید می‌شوند.
 
حتی انتشارات پنگوئن نیز گفته است درصدد انتشار کتابی جدید از موراکامی است که «تیشرت‌هایی که دوست دارم» نامگذاری شده است. حاشیه‌های این نویسنده با استعداد به اینجا ختم نشده و حالا بازی ویدیویی با الهام از داستان‌های کوتاه موراکامی به بازار آمده است که «مموراندا» نام گرفته است. این بازی را  شرکت کانادایی «بیت بایترز» ساخته است.
 
بازی ویدیویی بر اساس شخصیت اصلی داستان‌های کوتاه موراکامی ساخته است و ماجرای زندگی دختری را روایت می‌کند که فراموشی گرفته است و باید با حل مسائل و معماهای بازی هویت و مسیر خود را پیدا کند.
 
طراح اصلی بازی مذکور «سهند ساعدی» مهاجر ایرانی ساکن کشور کاناداست که می‌گوید بازی را بر اساس داستان‌های کوتاه موراکامی ساخته است که از زمان کودکی به آنها علاقمند بوده است. او می‌گوید فضای سورئالیستی داستان‌های موراکامی این انگیزه را برای ساخت بازی فراهم کرد.
 
هاروکی موراکامی، نویسنده ژاپنی بیش از ۳۰ اثر داستانی در ژاپن منتشر کرده و بیش از ۳۰ اثر را از انگلیسی به ژاپنی ترجمه کرده است. آثار او به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده است. موراکامی جوایز ادبی متعددی ازجمله جایزه فرانتس کافکا در سال ۲۰۰۶ و جایزه اورشلیم در سال ۲۰۰۹ را کسب کرده است.
 
داستان‌های او اغلب سرنوشت‌باور، سوررئالیستی و دارای قالبی تنهایی و از خود بیگانگی است. استیون پول از روزنامهٔ گاردین، موراکامی را به خاطر دستاوردها و آثارش او را در بین بزرگ‌ترین نویسندگان قرار داده ‌است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها